METAVERSE -työpajasarja 16.3. - 20.4.2023 - SeAMK Projektit

METAVERSE -työpajasarja 16.3. - 20.4.2023

Hankkeiden logot: Etelä-Pohjanmaan Liitto, Into, SeAMK, EU Lippu, Vipuvoimaa EU:lta, ELY keskus

SAVE THE DATES – Metaverse -työpajasarja

Liiketoiminnallista etua metaversen mahdollisuuksien avulla.

“Tämä ei ole vaan metaverse hypeä!”

Työpajasarjassa pureudutaan konkreettisesti yrityksen ansaintamahdollisuuksiin metaversen ratkaisujen hyödyntämissä. Uudet laajennetun todellisuuden palvelut tuovat yrityksille säästöä ja/tai tuottoa.

Ensimmäisessä webinaarissa (to 16.3.2023 klo 14-15) käydään läpi mitä metaverse ja laajennettu todellisuus tarkoittavat ja millaisia liiketoimintamahdollisuuksia nämä tarjoavat. Osallistujille tarjotaan myös mahdollisuutta toteuttaa kotitehtävä jonka kautta autetaan yrityksiä tunnistamaan oman liiketoiminnan osa-alueita missä olisi hyötyä XR-teknologioista ja metaversumista.
Menneen tapahtuman näet tästä.

Toisessa työpajassa (to 30.3.2023 klo 14-16) osallistujat innostetaan ja ohjataan pareittain tai ryhmissä suunnittelemaan keksityistä liiketoiminnan haasteista metaversumia hyödyntäviä uusia palveluita. Pajan alussa opitaan vielä ensimmäistä webinaaria syvemmin mistä uusien palveluiden tuotto tai säästö saadaan aikaiseksi. Ilmoittautuminen on alkanut. Klikkaa tästä!

Kolmannessa työpajassa (to 20.4.2023 klo 14-16) osallistujat pääsevät itse kokemaan millaista on työskennellä metaversumissa. Työpaja järjestetään osittain immersiivisenä VR-kokemuksena SeAMKilla. Työpajassa osallistujat pureutuvat ratkaisemaan omien yritystensä haasteita tai tulevaisuuden mahdollisuuksia tuotteistamisen keinoin hyödyntäen XR- ja metarversumin tarjoamia keinoja. Ilmoittautuminen on alkanut. Klikkaa tästä!

Työpajasarjan sisällöistä vastaa MeKiwi.