Menestysresepti – työn sujuvoittaminen, tuottavuus ja työhyvinvointi ravintola-alalla avaustilaisuus verkossa 13.2.2025 - SeAMK Projektit

Menestysresepti – työn sujuvoittaminen, tuottavuus ja työhyvinvointi ravintola-alalla avaustilaisuus verkossa 13.2.2025

#
Latin American chef wearing facemasks while cooking in a kitchen during the COVID-19 pandemic

Valtakunnallisessa Sujuvuudesta kilpailuetua -webinaarissa torstaina 13.2.2025 klo 14–17 käsitellään tuottavuuden ja työhyvinvoinnin ajankohtaisia teemoja ravintola-alalla.

Kuulemme konkreettisia keinoja, joiden avulla voit:

✔️ Osallistaa henkilökuntaa

✔️ Hyödyntää digitaalisia ratkaisuja

✔️ Sujuvoittaa arjen työprosesseja

Webinaarissa ravintola-alan edustaja saa tietoa ja inspiroituu yhdessä tuottavuuden ja työhyvinvoinnin vauhdittamiseen ravintolayrityksissä. Verkkotilaisuudessa on tarjolla lisätietoa valtakunnallisesta ja yritysten tarpeisiin räätälöitävästä kehittämisestä. Yhteistyö viiden ammattikorkeakoulun asiantuntijoiden kanssa Menestysresepti-hankkeessa vahvistaa osaamistanne, auttaa rakentamaan työn sujuvuudesta kilpailuetua ja parantaa ravintola-alan veto- ja pitovoimaa.

Tilaisuus on suunnattu ravintola-alan mikro- ja pk-yrityksille, yrittäjille, johtajille, esihenkilöille ja työntekijöille; lisäksi alan opetus- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevät, alan opiskelijat sekä sidosryhmät ja toimialajärjestöt voivat kiinnostua tästä.

 

Tarkemmat ohjelmatiedot on julkaistu ja löytyvät täältä: https://www.facebook.com/groups/4108795676066461/.

Tilaisuus on maksuton. Webinaari on suomen kielellä.

Ilmoittautuminen on avattu, linkki ilmoittautumiseen: Sujuvuudesta Kilpailuetua

Menestysresepti – työn sujuvoittaminen, tuottavuus ja työhyvinvointi ravintola-alalla hanke on Euroopan unionin osarahoittama.