OSMO-hanke: Monipuoliset kasvisruokavaliot 1/2 - SeAMK Projektit

OSMO-hanke: Monipuoliset kasvisruokavaliot 1/2

Monipuoliset kasvisruokavaliot, 20.2. ja 6.3. klo 12–16, Lähiopetus: Sedu

Huom. Lähiopetukseen mahtuu mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä rajattu osallistujamäärä.

OSMO-hankkeen koulutus muodostuu kahdesta lähiopetuskerrasta, joissa tutustutaan käytännönläheisesti erilaisiin kasvisruokavalioihin ja niiden käyttöön ruoanvalmistuksessa. Kouluttajana toimii Teija Pollari Sedusta.

Kohderyhmä: Majoitus-, ravitsemis-, matkailu- ja tapahtuma-aloilla toimivat ja mahdolliset alan vaihtajat, sekä esimiehet ja työnantajat. Myös työelämän ulkopuolella olevat, jotka ovat kiinnostuneita alasta.

Koulutuksen keskeiset sisällöt:

  • Erilaiset kasvisruokavaliot sekä ravitsemukselliset haasteet
  • Monipuoliset kasviproteiinilähteet ja niiden käyttö ruoanvalmistuksessa
  • Sesonginmukaisuus ruokalistasuunnittelussa

Osallistuminen: Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse kutsun ja Teams-linkin pari päivää ennen koulutuksen alkua.

Lisätietoja: Osallistujalähtöinen moniammatillinen koulutuspolku – OSMO – SeAMK Projektit

Projektipäällikkö Anne-Mari Latvala I p. 040 830 2007 I anne-mari.latvala@seamk.fi
Projektiasiantuntija Minna Luomanen I p. 040 868 0735 I minna.luomanen@sedu.fi

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.