Muutosjoustavaksi toimivalla strategialla – strategiatyöpaja ruoka-alan yrityksille - SeAMK Projektit

Muutosjoustavaksi toimivalla strategialla – strategiatyöpaja ruoka-alan yrityksille

#

Ruokaketjun muutosjoustavuutta edistävä YDIRE-hanke järjestää strategiatyöhön keskittyvän seminaarityöpajan ruokaketjun yrityksille helmikuussa 2023 SeAMK Kampuksella.

Tilaisuudessa pääset kirkastamaan yrityksesi visiota, arvoja, missiota ja tavoitteita strategiakarttaa hyödyntäen asiantuntijan johdolla.

Tilaisuuden vetää YDIRE-hankkeen projektinjohtaja, strategiaprofessori, Annika Tidström, Vaasan yliopistosta. Annikalla on yli 15 vuoden kokemus yritysten ja organisaatioiden strategiakoulutuksesta.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen 10.2.2023 klo 15 mennessä täältä.

 Miksi?

Strategiatyöllä on keskeinen merkitys yrityksen menestykselle ja muutosjoustavuudelle. Toimiva strategia auttaa yritystä ohjaamaan toimintaa menestyksen kannalta keskeisiin asioihin. Työpaja antaa tärkeitä työkaluja yrityksen strategian ja strategisten tavoitteiden kirkastamiseen sekä myös strategiseen toimintaan ja strategian johtamiseen.

 Kenelle?

Työpaja on avoin ja maksuton kaikille Etelä-Pohjanmaan alueen ruokaketjussa toimiville yrityksille. Mukaan voi osallistua myös useampi henkilö yrityksestä. Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä (teams), mutta parhaan tuloksen saat osallistumassa paikan päälle.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan kirkastamaan yrityksesi strategiaa ja tulevaisuuden suuntaa!

Lisätiedot:

Annika Tidström, annika.tidstrom@uwasa.fi, p +358 505949421.

 

Tilaisuus toteutetaan osana YDIRE – yritysten välisen yhteistyön ja digitalisaation avulla kohti resilienssiä lyhyissä elintarvikeketjuissa – hanketta, jota rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Europan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. YDIRE-verkkosivut.