PREMIUM kuluttajapaneeli SeAMKilaisille

Miltä maistuvat tulevaisuuden PREMIUM-elintarvikkeet?
Haluatko tietää, miltä maistuvat esimerkiksi vuohenmaitojäätelö, juustopullat tai ruispatukka? Tule testaamaan!
Nyt SeAMKilaisilla on mahdollisuus päästä testaamaan pienten eteläpohjalaisten elintarvikeyritysten uutuustuotteita ja antamaan niille kehittämispalautetta
Tiistaina 21.3. klo 9–15 Frami F:n Y-Zonessa järjestettävässä PREMIUM-maistatustapahtumassa.
Osa tuotteista on niin uusia, että niitä ei edes löydy vielä kaupan hyllyltä.
Sinä, kuluttaja: tule, testaa ja vaikuta näiden tuotteiden kehittämiseen!
Tapahtumaan on vapaa pääsy tiistaina klo 9–15 välillä, tule siis milloin haluat!
Vastaaminen tapahtuu omalla puhelimellasi, joten ota se mukaasi.
Opiskelijoille on luvassa PREMIUM-haalarimerkki!
Vastaajien kesken arvotaan…mitäpä muutakaan kuin lähiruokaa 40€ edestä!
Tervetuloa!
Tapahtuma on osa PREMIUM – erityisen erottuvat elintarvikkeet-hankkeen toimenpiteitä, joita rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana EU:n COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.
About the event in English:
Have you wondered, what does ice cream made of goat milk taste like? What about cheese buns or rye bar? Come and test them!
You have the opportunity to test new food products produced by small regional food companies and give companies very valuable development feedback.
Come to Frami Y -Zone Tue 21.3. at 9.00–15.00 to test the new food products and give your feedback!
Some of the products are so new that they can’t even be found on grocery stores yet!
The event is open for SeAMK students to enter between 9am and 3pm on Tuesday, so come whenever you want!
You’ll need only your phone with you, then you’re ready to test, taste and evaluate!
For students we have a PREMIUM-patch to saw on Your overalls!
Local food basket (worth 40€) will be draw between all respondents.
Welcome!
The event is part of PREMIUM -project, financed from the resources of the REACT-EU instrument as part of the EU’s actions in response to the COVID-19 pandemic.