Ruokaprovinssi 2030 - menestyksen avaimet pellolta pöytään - SeAMK Projektit

Ruokaprovinssi 2030 - menestyksen avaimet pellolta pöytään

Hanketiedot:

  • Hankkeen nimi: Ruokaprovinssi 2030 – menestyksen avaimet pellolta pöytään
  • Rahoittaja: Maaseuturahasto, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus
  • Toteuttajat: Seinäjoen Ammattikorkeakoulu ja ProAgria Etelä-Pohjanmaa ry / Maa- ja kotitalousnaiset (koordinaattori)
  • Aikataulu: 1.1.2021-31.3.2023
  • Kokonaiskustannukset: 211 774,21 €

Ruokaprovinssi 2030 – Paras paikka ruokabisnekselle!

Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan strategia ja kehittämisen tavoitteet vuosille 2023-2030 on valmistunut joulukuussa 2022. Materiaalit löytyvät osoitteesta www.ruokaprovinssi.fi/strategia/.

Tule mukaan Ruokaprovinssiyhteisöön!

Ruokaprovinssikahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen KEKSIviikko klo 14.00-14.30 etätoteutuksena. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Katso ajankohtaiset puhujat ja poimi Teams-osallistumislinkki osoitteesta www.ruokaprovinssi.fi/ruokaprovinssikahvit

Lisätiedot:

Elina Huhta
Seinäjoen Ammattikorkeakoulu

Uutiset

lisää uutisia

Lisätiedot

Pitkähiuksinen nainen hymyilee toinen käsi lanteella..

Elina Huhta

Asiantuntija, tki

sähköposti

Elina.Huhta(a)seamk.fi

puhelin

+358408300417