Ruokaprovinssi 2030 - menestyksen avaimet pellolta pöytään - SeAMK Projektit

Ruokaprovinssi 2030 - menestyksen avaimet pellolta pöytään

Hanketiedot:

  • Hankkeen nimi: Ruokaprovinssi 2030 – menestyksen avaimet pellolta pöytään
  • Rahoittaja: Maaseuturahasto, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus
  • Toteuttajat: Seinäjoen Ammattikorkeakoulu ja ProAgria Etelä-Pohjanmaa ry / Maa- ja kotitalousnaiset (koordinaattori)
  • Aikataulu: 1.1.2021-31.12.2022
  • Kokonaiskustannukset: 211 774,21 €

Unelmien Ruokaprovinssi vuonna 2030

Hankkeessa muodostetaan Etelä-Pohjanmaan ruoka-alalle eli Ruokaprovinssille oma strategia. Strategiassa haaveillaan Unelmien Ruokaprovinssista vuonna 2030. Ruokaprovinssi-strategiaan haetaan yhteinen kehittämisen tahotila vuoteen 2030. Tahto muodostetaan laajalla osallistavalla prosessilla, johon kutsutaan mukaan sekä ruokaketjun avaintoimijoita että kuluttajia.

Tule mukaan Ruokaprovinssiyhteisöön

Ruokaprovinssikahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen KEKSIviikko klo 14.00-14.30 etätoteutuksena. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Kuule tuttuja ruoka-alan toimijoita!

Kahvittelun merkeissä tapaamme jonkun vaikuttavan henkilön, joka kertoo mikä hänen mielestään on Ruokaprovinssin menestyksen avain 2030. Lyhyen avaimen esittelyn jälkeen saamme kysellä ja keskustella aiheesta. Keskustelussa esiin tulevat pulmat, mahdollisuudet ja oivallukset kirjataan ylös ja ne toimivat yhtenä Ruokaprovinssi 2030 -strategian pohjamateriaalina.

Katso ajankohtaiset puhujat ja poimi Teams-osallistumislinkki hankkeen virallisilta kotisivuilta osoitteesta www.ruokaprovinssi.fi/ruokaprovinssikahvit

Uutiset

lisää uutisia

Lisätiedot

Nainen seisoo kädet puuskassa.

Elina Huhta

Asiantuntija, tki

erikoisala: Elintarvikeyritysten kehittäminen, Ruokaprovinssi

sähköposti

Elina.Huhta(a)seamk.fi

puhelin

+358408300417