Digikehitystä TKI-yhteistyöllä – ajankohtaistilaisuus ruokaketjun toimijoille - SeAMK Projektit

Digikehitystä TKI-yhteistyöllä – ajankohtaistilaisuus ruokaketjun toimijoille

#

Ruokaketjun muutosjoustavuutta edistävä YDIRE-hanke järjestää digiaiheisen ajankohtaisseminaarin ruoka-alan toimijoille helmikuussa 2023. Tilaisuus järjestetään verkossa, webinaarina.

Ohjelma tarjoaa ajankohtaista tietoa muun muassa datan hyödyntämisestä ruokaketjussa ja sen yrityksissä. Lisäksi tehdään tutuksi Seinäjoen ammattikorkeakoulun toimintaa ja palveluja ruokaketjun yritysten digitalisaation edistämiseksi.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen 15.2.2023 klo 15 mennessä täältä.

Tilaisuuden alustava ohjelma

  • Dataa hyödyntävä ruokaketju – Food Data Finland -kasvumoottorihanke, Satu Hulkkonen, ohjelmapäällikkö, GS1 Finland
  • Datasta tehokkuutta pk-yritysten toimintaan, TehoData-hanke, Juha-Matti Arola, projektipäällikkö, Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Investoinneista tukea pk-yritysten digitalisaatioon, HIGHFIVE-hanke, Karri Kallio, projektipäällikkö, Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Toiminnanohjausjärjestelmä – seuraava askel yrityksen kasvupolulla, Mikko Kulmala, lehtori, Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • SeAMK Digital Business Lab pk-yritysten digipolun tukena, Mikko Kulmala, lehtori, Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kenelle?

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille Etelä-Pohjanmaan alueen ruokaketjun toimijoille.

Lisätiedot
Hanna Meriläinen, hanna.merilainen@seamk.fi, p. 040 830 2068.

Tilaisuus toteutetaan osana YDIRE – yritysten välisen yhteistyön ja digitalisaation avulla kohti resilienssiä lyhyissä elintarvikeketjuissa – hanketta, jota rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. YDIRE-verkkosivut.