Maistuvaa matkailua Ruokaprovinssissa
Maistuvaa matkailua Ruokaprovinssissa –hanketta toteuttavat SeAMK ja ProAgria Etelä-Pohjanmaa. Tavoitteena on tehdä eteläpohjalainen ruokamatkailu tunnistettavaksi ja nostaa se yhdeksi matkailun vetovoimatekijäksi. Hankkeessa jalostetaan ja konseptoidaan alueella aikaisempien ruokamatkailua tukevien hankkeiden tuloksia ruokamatkailun kehittämiseksi, kartoitetaan eteläpohjalainen ruokamatkailutarjonta, kehitetään ja testataan vastuullisia ruokamatkailutuotteita ja -palveluita avoimeen käyttöön, parannetaan asiakaskokemusta kehittämällä moniaistisuutta ja palveluviestintää, laaditaan eteläpohjalainen ruokamatkailubrändi ja perustetaan alueellinen ruokamatkailun ydinryhmä.
Hanketiedot
- Toteutusaika: 01.08.2024-30.06.2026
- Hanke on Euroopan unionin osarahoittama ja sitä rahoittaa Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus
- Kokonaisbudjetti: 227 407,61 €, josta EU:n rahoitusosuus 96 504,28 €
- Hankkeen päätoteuttaja on SeAMK ja osatoteuttaja ProAgria Etelä-Pohjanmaa
- Jonna Kielenniva, SeAMK (projektipäällikkö)
- Elina Järvinen, SeAMK (asiantuntija)
- Ilkka Latomäki, SeAMK (asiantuntija)
- Asta Asunmaa, ProAgria Etelä-Pohjanmaa
- Kirsi Varila, ProAgria Etelä-Pohjanmaa
Lisätietoja hankkeesta antavat
Asiantuntija, tki
erikoisala: Matkailuyrittäjyys, matkailun tiedolla johtaminen
sähköposti
Elina.Jarvinen(a)seamk.fi
puhelin