Kestävät ruokaratkaisut - SeAMK Projektit

Kestävät ruokaratkaisut

Teemat, joissa meillä on erityistä asiantuntemusta:

  • ruokaturvallisuus
  • ravitsemusosaaminen
  • uudet tuotantomenetelmät ruokaketjussa
  • digitaalisuus ruokatuotannossa
  • ruokaketjun yritystalous

Mitä SeAMK tekee yritysprojekteissa?

Tuomme uusinta tietoa ja näkemystä, katsomme tulevaisuuteen, trendeihin, käytännönläheisesti. Järjestämme maksuttomia webinaareja, tietoiskuja ja valmennuksia.

Kuka voi osallistua SeAMKin projekteihin?

Yrittäjä ja henkilökunta, yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta. Palvelemme erityisesti maakuntamme mikro- ja pk-yrityksiä.

Miten yritys hyötyy mukanaolosta?

Osallistuminen on helppoa, sekä etänä että paikan päällä. Yrityselämää tuntevat asiantuntijat auttavat käytännönläheisesti, tuoden arvokasta ulkopuolista näkemystä.

Lataa tästä Kestävät ruokaratkaisut -hankkeiden tapahtumaesite!

Esitteestä löydät SeAMKin ruoka-alan hankkeiden tapahtumia, koulutuksia ja seminaareja vuonna 2023–2024.

Mitä se sitten maksaa?

Pääosin yritysten mukanaolo ja tilaisuuksiin osallistuminen maksutonta. Katso lisätietoa maksullisista palveluistamme SeAMK.fi-verkkosivustolta.

Paljonko osallistuminen vie aikaa?

Suurin osa järjestämistämme tilaisuuksista ovat kestoltaan noin 1-2 tuntia. Yrityskohtaiset kehittämistoimenpiteet sovitaan tapauskohtaisesti.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Lataa tästä SeAMK Ruoka-ala yritysyhteistyö 2023-2024esite ja tutki tarkemmin, millaista maksutonta projektiluontoista osaamista voimme tarjota esim. opintojakso- tai opinnäytetyötoimeksiantojen kautta. Muista myös mahdollisuutesi rekrytoida ruoka-alan harjoittelija!

Uutiset

lisää uutisia

Tapahtumat

Lisää tapahtumia

Blogit

lisää blogeja

@SeAMK-verkkolehden artikkeleita