Eteläpohjalainen ruokamatkailu vetovoimatekijäksi - SeAMK Projektit

Eteläpohjalainen ruokamatkailu vetovoimatekijäksi

Taustalla mustikoita, edessä Ruokaprovinssin logo.

Tervetuloa Ruokaprovinssin KEKSIviikkokahveille!

Etelä-Pohjanmaalla on loistavat mahdollisuudet nostaa paikallinen ruoka ja juoma, raaka-aineet sekä tuotteet matkailun myyntivalteiksi!

Ruokaprovinssikahveilla keskiviikkona 5.2. keskustelemme mitä ruokamatkailu on Etelä-Pohjanmaalla ja mitä sen tulisi olla tulevaisuudessa. Tule mukaan ja tuo oma mielipiteesi mukaan keskusteluun! Keskustelun pohjana käytämme Etelä-Pohjanmaan ruokamatkailun ehdotuksia tulevaisuuskuvista 2028 ja 2040. Ehdit siis vielä vaikuttaa!

Mitä on meneillään Maistuvaa matkailua Ruokaprovinssissa -hankkeessa?

  • selvitetään mitä kaikkea eteläpohjalainen ruokamatkailu tällä hetkellä on
  • kehitetään uusia vastuullisia ruokamatkailutuotteita ja -palveluita
  • laaditaan eteläpohjalainen ruokamatkailubrändi
  • perustetaan alueellinen ruokamatkailun ydinryhmä osaksi kansallista ruokamatkailuverkostoa

Mukaan kahveille pääset tästä linkistä.

Lisätietoja ja kahveilla mukana: Elina Järvinen (elina.jarvinen@seamk.fi), p. 040 868 0610

Maistuvaa matkailua Ruokaprovinssissa ja Kekseliäs ja ketterä Ruokaprovinssi -hankkeet ovat on Euroopan unionin osarahoittamia ja saaneet rahoitusta Euroopan unionin maaseuturahastosta.