Vertikaalinen viljely ruokatuotannossa -hankkeen loppuseminaari
VERTIKAALINEN VILJELY RUOKATUOTANNOSSA -HANKKEEN LOPPUSEMINAARI 29.8.2023
Tervetuloa kuuntelemaan Vertikaalinen viljely ruokatuotannossa-hankkeen loppuseminaaria Kurejoelle! Iltapäivän ohjelmassa on hanke-esittelyn lisäksi ajantasaista tietoa vertikaalisen viljelyn nykytilasta Suomessa sekä katsaus hankkeessa luodun vertikaaliviljelyyn sopivan riskienhallintajärjestelmän sisällöstä.
Paikkana JAMI Kurejoen toimipiste os. Kurejoentie 390, 62710 Kurejoki sekä Teams-yhteydellä.
Ennen tilaisuutta on mahdollisuus tutustua kasvatustilaan ja vertikaaliviljelmään klo 10–11.
OHJELMA
12.00 Hankkeen esittely sekä kasvualustakokeiden tulokset, projektipäällikkö Karoliina Jylhä
12.30 Vertikaaliviljelystä meillä ja maailmalla – opinnäytetyöseminaari, agrologiopiskelija Heidi Katajamäki SeAMK
KAHVITAUKO
13.30 Elintarviketurvallisuus ja riskienhallinta vertikaaliviljelyssä, ruokaturvallisuuden erityisasiantuntija Gun Wirtanen SeAMK
14.15 Tilaisuus päättyy
Ilmoittautumiset torstaihin 24. elokuuta mennessä ilmoittautumislomakkeella.