Vertikaalinen viljely ruokatuotannossa -hankkeen loppuseminaari - SeAMK Projektit

Vertikaalinen viljely ruokatuotannossa -hankkeen loppuseminaari

VERTIKAALINEN VILJELY RUOKATUOTANNOSSA -HANKKEEN LOPPUSEMINAARI 29.8.2023Basilikaa ja tilliä kasvamassa vertikaaliviljelmässä

Tervetuloa kuuntelemaan Vertikaalinen viljely ruokatuotannossa-hankkeen loppuseminaaria Kurejoelle! Iltapäivän ohjelmassa on hanke-esittelyn lisäksi ajantasaista tietoa vertikaalisen viljelyn nykytilasta Suomessa sekä katsaus hankkeessa luodun vertikaaliviljelyyn sopivan riskienhallintajärjestelmän sisällöstä.

Paikkana JAMI Kurejoen toimipiste os. Kurejoentie 390, 62710 Kurejoki sekä Teams-yhteydellä.

Ennen tilaisuutta on mahdollisuus tutustua kasvatustilaan ja vertikaaliviljelmään klo 10–11.

OHJELMA

12.00 Hankkeen esittely sekä kasvualustakokeiden tulokset, projektipäällikkö Karoliina Jylhä
12.30 Vertikaaliviljelystä meillä ja maailmalla – opinnäytetyöseminaari, agrologiopiskelija Heidi Katajamäki SeAMK
KAHVITAUKO
13.30 Elintarviketurvallisuus ja riskienhallinta vertikaaliviljelyssä, ruokaturvallisuuden erityisasiantuntija Gun Wirtanen SeAMK
14.15  Tilaisuus päättyy

Ilmoittautumiset torstaihin 24. elokuuta mennessä ilmoittautumislomakkeella.