OSMO-hanke: Monipuoliset kasvisruokavaliot 2/2
Monipuoliset kasvisruokavaliot, 20.2. ja 6.3. klo 12–16, Lähiopetus: Sedu
Huom. Lähiopetukseen mahtuu mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä rajattu osallistujamäärä.
OSMO-hankkeen koulutus muodostuu kahdesta lähiopetuskerrasta, joissa tutustutaan käytännönläheisesti erilaisiin kasvisruokavalioihin ja niiden käyttöön ruoanvalmistuksessa. Kouluttajana toimii Teija Pollari Sedusta.
Kohderyhmä: Majoitus-, ravitsemis-, matkailu- ja tapahtuma-aloilla toimivat ja mahdolliset alan vaihtajat, sekä esimiehet ja työnantajat. Myös työelämän ulkopuolella olevat, jotka ovat kiinnostuneita alasta.
Koulutuksen keskeiset sisällöt:
- Erilaiset kasvisruokavaliot sekä ravitsemukselliset haasteet
- Monipuoliset kasviproteiinilähteet ja niiden käyttö ruoanvalmistuksessa
- Sesonginmukaisuus ruokalistasuunnittelussa
Osallistuminen: Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse kutsun ja Teams-linkin pari päivää ennen koulutuksen alkua.
Lisätietoja: Osallistujalähtöinen moniammatillinen koulutuspolku – OSMO – SeAMK Projektit
Projektipäällikkö Anne-Mari Latvala I p. 040 830 2007 I anne-mari.latvala@seamk.fi
Projektiasiantuntija Minna Luomanen I p. 040 868 0735 I minna.luomanen@sedu.fi
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.