Sen seittemän sortin maut
Tule mukaan inspiroitumaan ja maistamaan eteläpohjalaisia makuja!
Työpajoissa päästään testaamaan ja jatkokehittämään reseptejä, joista syntyy ruokatuotteita, jotka tulevat alueen toimijoiden vapaaseen käyttöön. Rakennetaan siis yhdessä makuelämyksiä, jotka matkailija mieltää eteläpohjalaisiksi!
Mitä luvassa?
- Käytännön reseptikokeiluja aiemmin kerättyjen ideoiden pohjalta
- Verkostoitumista muiden alan toimijoiden kanssa
Työpajat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille ruoan, juoman ja matkailun parissa työskenteleville! Työpajojen sisältö on samanlainen, joten voit valita itsellesi sopivan ajankohdan:
Sen seittemän sortin maut -työpajat klo 16.00-20.00.
9.2.2026 Käräjätalo, Alahärmä (ilmoittaudu 2.2. mennessä täällä)
10.2.2026 JAMI Hoiskontie, Alajärvi (ilmoittaudu 3.2. mennessä täällä)
12.2.2026 Otson koulu, Ähtäri (ilmoittaudu 5.2. mennessä täällä)
16.2.2026 Sedun kampus, Kurikka (ilmoittaudu 9.2. mennessä täällä)
Inspiroidu jo etukäteen!
Tutustu juttuun, jossa on koottuna syksyn Sen seittemän sortin iltakaffien keskusteluja eteläpohjalaisesta ruoasta.
Tilaisuudet ovat osa Maistuvaa matkailua Ruokaprovinssissa -hanketta(Opens in a new window), jota toteuttaa SEAMK yhdessä ProAgria Etelä-Pohjanmaan kanssa. Hanke on Euroopan unionin osarahoittama ja on saanut rahoitusta Euroopan unionin maaseuturahastosta.
Lisätietoja tapahtumasta: asta.asunmaa@maajakotitalousnaiset.fi ja jonna.kielenniva@seamk.fi