Sivuvirtojen uusi elämä


Voisiko elintarviketeollisuuden “hukka” olla huomisen menestystarina?
Tervetuloa mukaan inspiroivaan webinaariin, jossa elintarviketeollisuuden sivuvirrat, kuten perunan soluneste, veri, rankki ja hera, saavat aivan uuden merkityksen!
Tässä webinaarissa sukelletaan pilottien tuloksiin ja mahdollisiin käyttökohteisiin. Keskustelemme myös siitä, miten sivuvirrat voivat muuttua markkinoitaviksi tuotteiksi ja uusiksi liiketoimintamahdollisuuksiksi.
Kenelle:
Elintarvikealan yritykset, aluekehittäjät ja elintarvikealan tki-toimijat.
Ohjelma:
- Pilottien tulokset: perunan soluneste, veri, rankki ja hera – mitä opittiin ja mitä seuraavaksi?
- Kokemuksia, oivalluksia ja kehitysideoita
- Miten tuloksia voidaan hyödyntää jatkossa?
Tule kuulemaan, inspiroitumaan ja verkostoitumaan – yhdessä rakennamme vastuullisempaa ja kestävämpää ruokajärjestelmää!
Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua. Linkki alla.
Tilaisuuden järjestävät Seinäjoen ammattikorkeakoulu SEAMK ja Luonnonvarakeskus (Luke) yhteistyössä Kestävä ja vastuullinen Ruokaprovinssi ja eRural Resilience (Creating resilient rural communities in BSR based on the opportunities of digital bio businesses) -hankkeissa, jotka ovat Euroopan unionin osarahoittamia.