Turvevapaa ruokaketju -hanke mukana Lepaan näyttelyssä 14.–16.8. - SEAMK Projektit

Turvevapaa ruokaketju -hanke mukana Lepaan näyttelyssä 14.–16.8.

Turvevapaa ruokaketju -hanke osallistuu Lepaan näyttelyyn, joka järjestetään Hattulassa Lepaan kampusalueella 14.–16.8.2025. Puutarha- ja viheralan ammattilaisille suunnattu tapahtuma kokoaa alan toimijat ja esittelee ajankohtaisia uutuuksia joka vuosi elokuussa.

Hankkeessa etsitään ja kehitetään turpeelle vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka soveltuvat kasvualustoiksi tai kuivikekäyttöön. Näyttelyssä hankkeen asiantuntijat esittelevät erityisesti taimikasvatukseen liittyvää kasvualustakoetoimintaa, jossa testataan erilaisia biopohjaisia materiaaleja.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan hankkeen toimenpiteisiin ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa SEAMKin osastolle 91, joka sijaitsee B-hallin edustalla.

Lisätietoja tapahtumasta: https://lepaa.fi/

Lisätietoja hankkeesta: https://projektit.seamk.fi/kestavat-ruokaratkaisut/turvevapaa-ruokaketju/

Turvevapaa ruokaketju -hanke on Euroopan unionin osarahoittama. Hanketta toteuttavat Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Järviseudun Koulutuskuntayhtymä ja Luonnonvarakeskus.

Kukka-amppeleita telineessä rakennuksen seinän edessä.
Kukkaloistoa vuoden 2024 Lepaan näyttelystä, joka oli tapahtuman 60-vuotisjuhlanäyttely.