OSMO-hanke: Uudet ruoanvalmistustekniikat 1/2 - SeAMK Projektit

OSMO-hanke: Uudet ruoanvalmistustekniikat 1/2

Uudet ruoanvalmistustekniikat, 22.3. ja 5.4. klo 12–16, Lähiopetus: Sedu

Huom. Lähiopetukseen mahtuu mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä rajattu osallistujamäärä.

OSMO-hankkeen koulutus muodostuu kahdesta lähiopetuskerrasta, joissa perehdytään käytännönläheisesti uusiin ruoanvalmistumismenetelmiin ja -tekniikoihin. Kouluttajana toimii Jari-Markus Peltokoski Sedusta.

Kohderyhmä: Majoitus-, ravitsemis-, matkailu- ja tapahtuma-aloilla toimivat ja mahdolliset alan vaihtajat. Myös työelämän ulkopuolella olevat, jotka ovat kiinnostuneita alasta.

Koulutuksen keskeinen sisältö:

  • Keittiön koneet ja laitteet tehokäyttöön
  • Monipuolinen raaka-aineiden käyttö
  • Maustaminen
  • Uudet ruoanvalmistusmenetelmät

Osallistuminen: Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse kutsun ja saapumisohjeet pari päivää ennen koulutuksen alkua.

Lisätietoja: Osallistujalähtöinen moniammatillinen koulutuspolku – OSMO – SeAMK Projektit

Projektipäällikkö Anne-Mari Latvala I p. 040 830 2007 I anne-mari.latvala@seamk.fi
Projektiasiantuntija Minna Luomanen I p. 040 868 0735 I minna.luomanen@sedu.fi

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.