OSMO-hanke: Uudet ruoanvalmistustekniikat 2/2
Uudet ruoanvalmistustekniikat, 22.3. ja 5.4. klo 12–16, Lähiopetus: Sedu
Huom. Lähiopetukseen mahtuu mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä rajattu osallistujamäärä.
OSMO-hankkeen koulutus muodostuu kahdesta lähiopetuskerrasta, joissa perehdytään käytännönläheisesti uusiin ruoanvalmistumismenetelmiin ja -tekniikoihin. Kouluttajana toimii Jari-Markus Peltokoski Sedusta.
Kohderyhmä: Majoitus-, ravitsemis-, matkailu- ja tapahtuma-aloilla toimivat ja mahdolliset alan vaihtajat. Myös työelämän ulkopuolella olevat, jotka ovat kiinnostuneita alasta.
Koulutuksen keskeinen sisältö:
- Keittiön koneet ja laitteet tehokäyttöön
- Monipuolinen raaka-aineiden käyttö
- Maustaminen
- Uudet ruoanvalmistusmenetelmät
Osallistuminen: Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse kutsun ja saapumisohjeet pari päivää ennen koulutuksen alkua.
Lisätietoja: Osallistujalähtöinen moniammatillinen koulutuspolku – OSMO – SeAMK Projektit
Projektipäällikkö Anne-Mari Latvala I p. 040 830 2007 I anne-mari.latvala@seamk.fi
Projektiasiantuntija Minna Luomanen I p. 040 868 0735 I minna.luomanen@sedu.fi
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.