OSMO-hanke: Ympäristötietoisuus ja vastuullinen toiminta ravintolassa
Ympäristötietoisuus ja vastuullinen toiminta ravintolassa, 25.4. klo 12–16, Teams-tapaaminen
OSMO-hankkeen koulutuksessa perehdytään siihen, miten ravintolassa voidaan kehittää ja johtaa vastuullista toimintaa. Koulutuksessa käydään läpi myös vastuullisuuteen liittyviä sertifikaatteja. Kouluttajana toimii Ilkka Latomäki SeAMKista.
Kohderyhmä: Majoitus-, ravitsemis-, matkailu- ja tapahtuma-aloilla toimivat ja mahdolliset alan vaihtajat. Myös työelämän ulkopuolella olevat, jotka ovat kiinnostuneita alasta.
Koulutuksen keskeinen sisältö:
- Ravintolan vastuullisuuden kehittäminen
- Vastuullisuuden johtaminen
- Sertifikaatit
Osallistuminen: Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse kutsun ja Teams-linkin pari päivää ennen koulutuksen alkua.
Lisätietoja: Osallistujalähtöinen moniammatillinen koulutuspolku – OSMO – SeAMK Projektit
Projektipäällikkö Anne-Mari Latvala I p. 040 830 2007 I anne-mari.latvala@seamk.fi
Projektiasiantuntija Minna Luomanen I p. 040 868 0735 I minna.luomanen@sedu.fi
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.