Hevoset maaseudulla - Nuoret mukana (HENU)
Uuden hankesivun lisääminen
Lisää uusi sivu Sivut-kohdan Lisää uusi -kohdasta tai kopioi olemassa oleva sivu pohjaksi Copy to a new draft -toiminnolla.
Sivun nimi
Sivun nimeksi (sivun yläreunan otsikko) riittää hankkeen nimi tai jos on pitkä nimi, sen lyhenne. Sivun nimeen ei tarvitse kirjoittaa täsmennystä “hanke”.
Valitse oikea yläsivu ja sivupohja
Valitse oikean reunan Sivun ominaisuudet -kohdasta yläsivuksi hankkeen painoala ja sivupohjaksi Hankesivu.
Jos hankesivulla on useita alasivuja, ne tulevat hankkeen pääsivun alle kohdassa Yläsivu. Sivupohja voi olla joko Oletussivupohja tai Hankesivu.
Lisää Hero-kuva ja hankelogot
Lisää sivun yläosassa ensin sivusi Hero-kuva, joka näkyy sivun yläosassa koko sivun levyisenä. Hero-kuvan koko on 2000 x 400 pikseliä.
Lisää rahoittajien ja yhteistyökumppanien logot Hankesivun logot -kohtaan yksitellen. Tarkista ensin, ovatko tarvitsemasi logot Mediakirjaston Logot-kategoriassa. Jos eivät ole, lisää ne kirjastoon ja merkitse kuuluvaksi Logot-kategoriaan. Muista lisätä vaihtoehtoiset tekstit kuviin. Logot ovat kaikkien yhteisessä käytössä!
Syötä sisältö komponentteihin
Kaikki hankesivun sisältö lisätään sivulle erilaisten komponenttien avulla. Komponentit lisätään sinisestä Lisää komponentti -palkista tai olemassa olevan komponentin nimiosiossa olevasta plus(+)-merkistä (Lisää asettelu).
Heti sivun alkuun hankelogojen alle on hyvä lisätä monikäyttöinen Content-komponentti. Siihen syötetään kaikki teksti sekä kuvat yms.
Taulukoille ja videoupotuksille ovat omat komponenttinsa.
Nappi-komponentti on käyttökelpoinen korostettavissa linkeissä.
Kuvallinen linkki -komponentilla voi vaikka linkittää alasivuja hankkeen pääsivulle.
Jos sivulle tulee useita komponentteja, on niiden väleihin hyvä lisätä väliotsikot Otsikko-komponentilla.
Uutiset-, Tapahtumat- ja Blogit-komponenttien lisäys
Hankekohtaiset uutiset, tapahtumat ja blogikirjoitukset lisätään sivulle omiin komponentteihinsa. Ne suositellaan lisättäväksi vasta sivun tekstiosion (Content) jälkeen.
Kategorioiden käyttö
Jotta uutiset, tapahtumat ja blogikirjoitukset näkyvät oikeilla paikoilla Projektit-sivustolla, tulee niihin lisätä painoala- ja hankekategoria.
Lisää ensin oman hankkeesi nimellä uusi kategoria uutisiin, tapahtumiin ja blogeihin. Kun lisäät kategorian esim. Artikkelit-kohdassa, näkyy se myös Tapahtumissa. Blogeihin pitää lisätä kategoria erikseen. Lisää tarvittaessa myös vastaava englanninkielinen kategoria.
Valitse tämä kategoria sitten hankesivun Uutiset-, Tapahtumat- ja Blogit-komponentteihin.
Kun luot uuden uutisen, tapahtuman tai blogikirjoituksen, merkitse siihen sekä 1) painoalakategoria että 2) hankekategoria. Katso tarkemmat ohjeet Artikkelien ja Tapahtumien mallipohjista.