Elintarvikelainsäädäntö ja hygienia – Turvallisen tuotteen ABC 04.02.2026 klo 12–15 Teams | SEAMK Projektit

Elintarvikelainsäädäntö ja hygienia – Turvallisen tuotteen ABC 04.02.2026 klo 12–15 Teams

Elintarvikelainsäädäntö ja hygienia – Turvallisen tuotteen ABC

Elintarvikkeiden turvallinen tuotanto lähtee elintarvikehygienia- ja lainsäädäntöosaamisesta. Lähde siis rakentamaan elintarvikkeen matkaa turvallisen tuotannon kautta!

Koulutus tarjoaa ohjeet elintarvikelainsäädännön ja hygienian toteuttamiseen maatilalla. Koulutus sopii erityisesti uusille jalostajille ja kaikille, jotka haluavat päivittää osaamistaan.

Koulutuksen aiheena:  

  • Elintarvikelainsäädännön pääkohdat maatilan jalostustoiminnassa
  • Elintarvikehygienia ja käytännöt
  • Tuoteturvallisuus

Ohjelma

12:00 Tervetuloa
Jasmine Erkkilä SEAMK

12.05 Elintarvikelainsäädännön pääkohdat ja hygienia maatilan jalostustoiminnassa
Merja Kyntäjä, Lehtori, Seinäjoen ammattikorkeakoulu

13:15 – 13:30 Tauko

13:30 Elintarvikelainsäädännön pääkohdat ja hygienia maatilan jalostustoiminnassa
Merja Kyntäjä, Lehtori, Seinäjoen ammattikorkeakoulu

15:00 Tilaisuus päättyy

Koulutus on osa KYLIS-koulutuskokonaisuutta, joka toteutuu osana KYLIS – Kehityksellä ja yhteistyöllä lisäarvoa maatalouteen -hanketta. Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus rahoittaa KYLIS – Kehityksellä ja yhteistyöllä lisäarvoa maatalouteen -hanketta EU:n maaseuturahoituksesta.