Elintarvikelainsäädäntö ja hygienia – Turvallisen tuotteen ABC 04.02.2026 klo 12–15 Teams

Elintarvikelainsäädäntö ja hygienia – Turvallisen tuotteen ABC
Elintarvikkeiden turvallinen tuotanto lähtee elintarvikehygienia- ja lainsäädäntöosaamisesta. Lähde siis rakentamaan elintarvikkeen matkaa turvallisen tuotannon kautta!
Koulutus tarjoaa ohjeet elintarvikelainsäädännön ja hygienian toteuttamiseen maatilalla. Koulutus sopii erityisesti uusille jalostajille ja kaikille, jotka haluavat päivittää osaamistaan.
Koulutuksen aiheena:
- Elintarvikelainsäädännön pääkohdat maatilan jalostustoiminnassa
- Elintarvikehygienia ja käytännöt
- Tuoteturvallisuus
Ohjelma
12:00 Tervetuloa
Jasmine Erkkilä SEAMK
12.05 Elintarvikelainsäädännön pääkohdat ja hygienia maatilan jalostustoiminnassa
Merja Kyntäjä, Lehtori, Seinäjoen ammattikorkeakoulu
13:15 – 13:30 Tauko
13:30 Elintarvikelainsäädännön pääkohdat ja hygienia maatilan jalostustoiminnassa
Merja Kyntäjä, Lehtori, Seinäjoen ammattikorkeakoulu
15:00 Tilaisuus päättyy
Koulutus on osa KYLIS-koulutuskokonaisuutta, joka toteutuu osana KYLIS – Kehityksellä ja yhteistyöllä lisäarvoa maatalouteen -hanketta. Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus rahoittaa KYLIS – Kehityksellä ja yhteistyöllä lisäarvoa maatalouteen -hanketta EU:n maaseuturahoituksesta.