Elintarvikeprosessit tutuksi – Prosessoinnin perusteet 04.03.2026 klo 9–12 Frami A, Kampusranta 9, 60320 Seinäjoki

Elintarvikeprosessit tutuksi – Prosessoinnin perusteet
Tässä koulutuksessa syvennytään elintarvikejalostuksen maailmaan! Käsittelemme prosessoinnin peruskäsitteitä ja niiden vaikutuksia elintarvikkeen ominaisuuksiin sekä tuoteturvallisuuteen. Lisäksi tutustutaan SEAMKin tuotekehitysmahdollisuuksiin Food Labs -kierroksen aikana.
Koulutuksen aiheena:
- Elintarvikeprosessien peruskäsitteet
- Raaka-aineen jalostusasteen nostaminen
- Prosessien vaikutus tuoteturvallisuuteen
- SEAMKin tuotekehitysmahdollisuudet
Ohjelma:
9:00 Tervetuloa
Jasmine Erkkilä SEAMK
9:05 Elintarvikkeiden prosessointi ja jalostus
Juuso Kumpulainen, Lehtori, SEAMK
11:15 SEAMK Food Labs kierros
12:00 Tilaisuus päättyy
Lisätietoja SEAMK Food Labsista: https://foodlabs.seamk.fi/
Koulutus on osa KYLIS-koulutuskokonaisuutta, joka toteutuu osana KYLIS – Kehityksellä ja yhteistyöllä lisäarvoa maatalouteen -hanketta. Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus rahoittaa KYLIS – Kehityksellä ja yhteistyöllä lisäarvoa maatalouteen -hanketta EU:n maaseuturahoituksesta.