Elintarvikeprosessit tutuksi – Prosessoinnin perusteet 04.03.2026 klo 9–12 Frami A, Kampusranta 9, 60320 Seinäjoki | SEAMK Projektit

Elintarvikeprosessit tutuksi – Prosessoinnin perusteet 04.03.2026 klo 9–12 Frami A, Kampusranta 9, 60320 Seinäjoki

Elintarvikeprosessit tutuksi – Prosessoinnin perusteet

Tässä koulutuksessa syvennytään elintarvikejalostuksen maailmaan! Käsittelemme prosessoinnin peruskäsitteitä ja niiden vaikutuksia elintarvikkeen ominaisuuksiin sekä tuoteturvallisuuteen. Lisäksi tutustutaan SEAMKin tuotekehitysmahdollisuuksiin Food Labs -kierroksen aikana.

Koulutuksen aiheena:

  • Elintarvikeprosessien peruskäsitteet
  • Raaka-aineen jalostusasteen nostaminen
  • Prosessien vaikutus tuoteturvallisuuteen
  • SEAMKin tuotekehitysmahdollisuudet

Ohjelma:
9:00 Tervetuloa
Jasmine Erkkilä SEAMK
9:05 Elintarvikkeiden prosessointi ja jalostus
Juuso Kumpulainen, Lehtori, SEAMK
11:15 SEAMK Food Labs kierros
12:00 Tilaisuus päättyy

Lisätietoja SEAMK Food Labsista: https://foodlabs.seamk.fi/

Koulutus on osa KYLIS-koulutuskokonaisuutta, joka toteutuu osana KYLIS – Kehityksellä ja yhteistyöllä lisäarvoa maatalouteen -hanketta. Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus rahoittaa KYLIS – Kehityksellä ja yhteistyöllä lisäarvoa maatalouteen -hanketta EU:n maaseuturahoituksesta.