Syvennä osaamista ravitsemisalalla, täsmäkoulutus 11.3.-25.3.2024, Ähtärin seutu
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu Sinulle, jolla on jo ravitsemisalan koulutus ja/tai toimit ravitsemisalan työtehtävissä, mutta haluat syventää osaamistasi; erityisesti kasvisruokavalioihin liittyen.
Mitä saat
Koulutuksessa pääset syventämään osaamistasi ravitsemisalan ajankohtaisten teemojen osalta ja perehtymään mm. kylmävalmistukseen, kasvisten kulutuksen lisäämiseen ja erilaisten kasvisruokien valmistamiseen. Lisäksi Sinulle tarjotaan yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa opintojen aikana osaamisen vahvistamiseksi. Koulutuksesta annetaan todistus.
Koulutuksen toteutus
Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina 11.3.-25.3.2024. Monimuoto-opiskelu sisältää lähi- ja verkko-opetusta, yhteensä kolme (3) koulutuskertaa. Lähiopetus järjestetään Sedun toimipisteessä Ähtärissä, osoitteessa Koulutie 16 A.
Keskeinen sisältö ja opetusajankohdat
- Uudet ruoanvalmistusmenetelmät (kylmävalmistus), lähiopetus ma 11.3. klo 12–16, Sedu Ähtäri.
- Monipuoliset kasvisruokavaliot, etäopetus ma 18.3. klo 15–17, Teams-luento.
- Vastuullisuus ja erilaisten kasvisproteiinien käyttö ruoanvalmistuksessa, lähiopetus ma 25.3. klo 12–16, Sedu Ähtäri.
Ilmoittautuminen
Syvennä osaamista ravitsemisalalla – Sedu.
Lisätietoja
Projektiasiantuntija Minna Luomanen I p. 040 868 0735 I minna.luomanen@sedu.fi
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.