Syvennä osaamista ravitsemisalalla, täsmäkoulutus 23.4.-14.5.2024, Kauhajoen seutu
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu Sinulle, jolla on jo ravitsemisalan koulutus ja/tai toimit ravitsemisalan työtehtävissä tällä hetkellä, ja haluat syventää osaamistasi muun muassa kasvisruoka- ja erityisruokavalioihin liittyen.
Mitä saat
Koulutuksessa pääset syventämään osaamistasi ravitsemisalan ajankohtaisten teemojen, kuten monipuolisten kasvisuruokien ja vastuullisuuden osalta, sekä kertaamaan erityisruokavalio-osaamistasi ja niiden ravitsemuksellista haastetta. Tarjoamme lisäksi osallistujalähtöistä ohjausta ja neuvontaa opintojen aikana.
Koulutuksen toteutus
Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina 20.2.-26.3.2024, sisältäen lähi- ja verkko-opetusta, yhteensä kolme (3) koulutuskertaa. Lähiopetus järjestetään Kauhajoen yhteiskoulun keskuskeittiöllä, os. Prännärintie 4, 61800 Kauhajoki.
Keskeinen sisältö ja opetusajankohdat
- Monipuoliset kasvisruokavaliot, vastuullinen valinta, Teams-luento, ti 23.4. klo 13-15.
- Erilaisten kasvisproteiinien käyttö ruoanvalmistuksessa, lähiopetus ti 7.3. klo 13–16, Kauhajoen yhteiskoulun keskuskeittiö.
- Erityisruokavalio-osaaminen ja ravitsemus, Teams-luento, ma 13.5. klo 13-15
Ilmoittautuminen
Syvennä osaamista ravitsemisalalla (Kauhajoen alue) – Sedu
Lisätietoja
Projektiasiantuntija Minna Luomanen I p. 040 868 0735 I minna.luomanen@sedu.fi
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.