Tarjoilun taitajaksi - Tutustu ja ilmoittaudu mukaan 3.11. mennessä!
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka haluat syventää osaamistasi ravitsemisalan asiakaspalvelussa.
Mitä saat
Koulutuksessa syvennetään osaamista mm. seuraavissa tarjoiluosaamisen teemoissa:
- Palvelumuotoilu ja asiakaspalveluprosessi 4.11.2024 klo 9–12, Teams-luento.
- Trendikkäät juomasekoitukset (sis. alkoholitietoutta sekä käytännön harjoituksia) 11.11.2024 klo 9–12, lähiopetus Sedu, Suupohjantie 45.
- Ruoan ja juoman yhdistäminen sekä tarjoiluetiketti (sis. alkoholitietoutta sekä käytännön harjoituksia) 25.11.2024, lähiopetus Sedu, Suupohjantie 45.
Koulutuksen toteutus
Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina, sisältäen lähi- ja verkko-opetusta.
Lähijaksot toteutetaan Sedu Suupohjantien yksikössä Seinäjoella, os. Suupohjantie 45. Vastuukouluttajana toimii Sedun ravintola- ja cateringalan opettaja Teija Ojala.
Ilmoittautuminen
Lisätietoja
Projektiasiantuntija Minna Luomanen I p. 040 868 0735 I minna.luomanen@sedu.fi
Koulutus on osa Osallistujalähtöinen moniammatillinen koulutuspolku – OSMO-hanketta, joka on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.