Omavalvonta ja laatujärjestelmät – Periaatteet ja hyödyt haltuun 11.02.2026 klo 9–12 Teams

Omavalvonta & laatujärjestelmät – Periaatteet ja hyödyt haltuun
Kehitä omavalvontaa ja ota laatujärjestelmien periaatteet käyttöön omalla tilallasi! Koulutuksessa opit omavalvonnan ja laatujärjestelmien perusperiaatteet sekä niiden hyödyn elintarviketoiminnassa. Saat käytännön vinkkejä ja esimerkkejä omavalvontasuunnitelman laatimiseen.
Koulutuksen aiheena:
- Omavalvonnan perusperiaatteet
- Omavalvontasuunnitelman laatiminen
- Laatujärjestelmien perusperiaatteet ja merkitykset
Ohjelma
9:00 Tervetuloa
Jasmine Erkkilä SEAMK
9:05 Laatujärjestelmät elintarviketoiminnassa
Merja Kyntäjä, Lehtori, Seinäjoen ammattikorkeakoulu
10:05 Tauko
10:15 Omavalvonta käytännössä
Sanna Tietäväinen, Elintarviketarkastaja, Seinäjoen kaupunki
Koulutus on osa KYLIS-koulutuskokonaisuutta, joka toteutuu osana KYLIS – Kehityksellä ja yhteistyöllä lisäarvoa maatalouteen -hanketta. Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus rahoittaa KYLIS – Kehityksellä ja yhteistyöllä lisäarvoa maatalouteen -hanketta EU:n maaseuturahoituksesta.