Sivuvirrat ja hävikki – Hallinta ja mahdollisuudet 25.11.2026 klo 11–15 Teams

Sivuvirrat ja hävikki – Hallinta ja mahdollisuudet
Tässä koulutuksessa opit tunnistamaan ja hyödyntämään sivuvirtoja sekä hallitsemaan hävikkiä elintarvikkeen jalostuksen eri vaiheissa. Koulutuksessa käsitellään myös kiertotalouden periaatteita.
Koulutuksen aiheena:
- Sivuvirtojen tunnistaminen ja hyödyntäminen
- Hävikin hallinta jalostuksessa ja pakkaamisessa
- Kiertotalouden periaatteet
Ohjelma tarkentuu
Koulutus on osa KYLIS-koulutuskokonaisuutta, joka toteutuu osana KYLIS – Kehityksellä ja yhteistyöllä lisäarvoa maatalouteen -hanketta. Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus rahoittaa KYLIS – Kehityksellä ja yhteistyöllä lisäarvoa maatalouteen -hanketta EU:n maaseuturahoituksesta.