Tuotekehityksen työkalut – Arviointi ja asiakaslähtöisyys 15.04.2026 klo 9–12 Teams

Tuotekehityksen työkalut – Arviointi ja asiakaslähtöisyys
Asiakaslähtöisyys ja työkalut tuoteidean arvioinnissa auttavat tuotekehityksen matkalla. Tässä koulutuksessa opit niiden tärkeimmät näkökulmat ja merkitykset. Lisäksi pääset tutustumaan SEAMK Food Labs tuotekehitysmahdollisuuksiin virtuaalikierroksen välityksellä sekä kuulet käytännön esimerkin paikalliselta yritykseltä.
Koulutuksen aiheena:
- Työkalut tuoteidean arviointiin
- Asiakaslähtöisyyden merkitys tuotekehityksessä
- Food Labs tuotekehitysmahdollisuudet -virtuaalikierros
- Case-esimerkki
Ohjelma:
9:00 Tervetuloa
Jasmine Erkkilä SEAMK
9:05 Työkalut ja asiakaslähtöisyys tuotekehityksessä
Jarmo Alarinta, koulutuspäällikkö, SEAMK
11:00 SEAMK Food Labs virtuaalivierailu
Joni Viitala, projektipäällikkö, SEAMK
11:30 Käytännön esimerkki Etelä-Pohjanmaalta
Tarkentuu
12:00 Tilaisuus päättyy
Koulutus on osa KYLIS-koulutuskokonaisuutta, joka toteutuu osana KYLIS – Kehityksellä ja yhteistyöllä lisäarvoa maatalouteen -hanketta. Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus rahoittaa KYLIS – Kehityksellä ja yhteistyöllä lisäarvoa maatalouteen -hanketta EU:n maaseuturahoituksesta.