DIGI-ILTAMAT: Jaksaa, jaksaa - ja helposti! | Alajärvi - SeAMK Projektit

DIGI-ILTAMAT: Jaksaa, jaksaa - ja helposti! | Alajärvi

Tilaisuus on tarkoitettu yli 54-vuotiaille yrittäjille, jotka haluavat lisätä digitaitojaan ja hyvinvointiaan, sekä verkostoitua muiden samanikäisten yrittäjien kanssa.

“Yrittäjällä vapaa-aika ja työaika helposti sekoittuvat, ja välillä tuntuu, että pitää olla jatkuvasti tavoitettavissa tai tehdä jotain lisää. Myös ajatus siitä, että taitoni eivät vastaa nykyajan vaatimuksia, käy aika ajoin mielessä. Tiedän, että voisin hyödyntää digitaalisuutta paljon enemmän, ja että sillä tavalla voisin tehostaa yrityksen toimintaa ja aikaani vapautuisi muuhun. Mutta uusien ohjelmien opettelu on haastavaa, kun ei tiedä, että mitä pitäisi opetella.”

Tavoitteet
Digi-iltamien toisessa tapaamisessa tavoitteena on tutustuttaa osallistujat teknostressin käsitteeseen ja antaa vinkkejä, miten siltä voi välttyä. 

Johdanto: Miten välttää teknostressi ja voida hyvin, luennoimassa Pauliina Rikala Jyväskylä yliopistosta.
Johdanto-osuuden pitää Jyväskylän yliopiston tutkija Pauliina Rikala, joka on yhdessä tutkimusryhmän kanssa tutkinut teknostressiä, sen vaikutuksia ja keinoja, miten siltä voi välttyä. Tavoitteena on saada osallistujat oivaltamaan, että pienillä muutoksilla ja ennakkosuunnittelulla on iso merkitys omaan jaksamiseen ja uuden oppimiseen.

Käytäntö: Ohjelmien hyötykäyttö yrityksessä. Kouluttamassa Sini Karjalainen SeAMKilta.
Käytäntö-osuudessa annetaan vinkit ohjelmistojen hyötykäyttöön. Omilla läppäreillä tehdään kouluttajan opastuksella pienet omaa yritystä hyödyttävät harjoitukset liittyen yleisimpiin työvälineohjelmiin (Excel, Word ja PowerPoint).  

Vinkki: Virkistävä taukojumppa ja liikuntapalveluiden esittely. Liikuntakeskusyrittäjä, personal trainer Tuija Silver-Lager, FitFactory.

Alajärven tilaisuudet järjestetään Hotelli-ravintola Alvariinissa, Paavolantie 1, 62900 Alajärvi.
Tarjoamme maksuttoman koulutuksen lisäksi osallistujille iltapalan.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen tähän tai muihin Alajärven digi-iltamiin tästä.