DIGI-ILTAMAT: Saisinko vielä jotain uutta? | Alajärvi - SeAMK Projektit

DIGI-ILTAMAT: Saisinko vielä jotain uutta? | Alajärvi

Tilaisuus on tarkoitettu yli 54-vuotiaille yrittäjille, jotka haluavat lisätä digitaitojaan ja hyvinvointiaan, sekä verkostoitua muiden samanikäisten yrittäjien kanssa.

“Tuntuu, että digitaaliset ohjelmat ja sanastot eivät jää päähän ja taitoja pitäisi kerrata aika ajoin. Oppiminen on haastavaa, kun tietoa tulee niin paljon kerralla. Hiipii epäilys, enkö omaksukaan uutta kuten ennen. Välillä ajattelen, että olenko jo sen ikäinen, että minun ei enää edes kannata opetella uutta.”

Tavoitteet
Tällä kertaa digi-iltamissa mietitään, miten oppiminen muuttuu iän myötä ja puretaan joitakin turhia myyttejä ikääntymisestä ja digitaitojen oppisesta. 

Johdanto: Aina on hyvä ikä oppia uutta! Luennoimassa Seinäjoen ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan lehtori Katariina Perttula, joka on perehtynyt ikääntymisen kysymyksiin.
Johdanto-puheenvuoro avaa ikääntymisen vaikutuksia uuden omaksumiseen ja tuo osallistujille ymmärrystä omaa ikääntymistä kohtaan. Johto-ajatuksena on, että aina on hyvä ikä oppia uutta. Samalla osallistujia herätellään pohtimaan, miten he itse oppivat parhaiten. 

Käytäntö: Markkinointia ja sisällöntuotantoa digisti: nettisivut ja sosiaalinen media. Kouluttamassa Sini Karjalainen SeAMKilta.
Käytäntö-osuus käsittelee digitaalista markkinointia ja sisällöntuotantoa. Osallistujat tarkastelevat yrityksensä kotisivuja ja somekanavia, ja peilaavat niitä kouluttajan antamiin vinkkeihin. Omilla läppäreillä tehdään Facebookiin tai Instagramiin julkaisu, joka vastaa oman yrityksen tavoitteita ja suunnitelmia. 

Vinkki: Palauttava rentoutus, vetäjänä Ulla Anttila, diakoni

Alajärven tilaisuudet järjestetään Hotelli-ravintola Alvariinissa, Paavolantie 1, 62900 Alajärvi.
Tarjoamme maksuttoman koulutuksen lisäksi osallistujille iltapalan.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen tähän tai muihin Alajärven digi-iltamiin tästä.