Proteiinimarkkinoiden trendit ja kehittyvät teknologiat -työpaja - SeAMK Projektit

Proteiinimarkkinoiden trendit ja kehittyvät teknologiat -työpaja

#

Proteiinimarkkinoiden trendit ja kehittyvät teknologiat -työpaja

Paikka: Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Framilla (F-talo 1. kerros, Sininen auditorio), Kampusranta 11, Seinäjoki
Aika: torstaina 8.5.2025 klo 9.00–12.00
Kenelle: ruoka-alan toimijat
Mitä maksaa: tilaisuus on maksuton

Tapahtumassa kuulet SeAMK Food Labs -palvelutarjonnasta, pakkauslainsäädännön ajankohtaisista asioista, elintarvikejärjestelmän trendeistä, kuivaus- ja haihdutusteknologioista sekä pääset tutustumaan uusinta teknologiaa käyttäviin pilot-mittakaavan laitteisiin. Uusimpina investointeina tiloista löytyvät membraanisuodatuslaite sekä spraykuivain. Tapahtumaa suositellaan erityisesti ruoka-alan toimijoille, joita kiinnostavat yhteistyömahdollisuudet SeAMK Food Labs -pilotointiympäristössä. Auditorio-ohjelman jälkeen siirrymme SeAMK Food Labs -tiloihin laite-esittelyihin.

Tapahtuman ohjelma ja aikataulu:
8.45 alkaen aamukahvit
9.00 SeAMK Food Labs -palvelumalli
9.15 Pakkauslainsäädännön ajankohtaiset
9.30 Elintarvikejärjestelmän trendit – proteiinimarkkinat
10.00 Haihdutusteknologia
10.30 Kuivausteknologia
11.00 SeAMK Food Labs -tiloissa tutustuminen uusiin pilot-mittakaavan laitteisiin
n. 12.00 Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus verkostoitua alan toimijoiden kanssa sekä omakustanteinen yhteislounas ravintola Raitissa.

Tapahtuman ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 2.5.2025.

Lisätietoa SeAMK Food Labs -palvelusivustosta täällä!

 

Kaipaatko lisätietoja tai herääkö kysymyksiä?

Joni Viitala | Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Joni.Viitala@seamk.fi
+358 830 1246

Elina Huhta | Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Elina.Huhta@seamk.fi
+358 40 830 0417

Tapahtuma järjestetään SeAMKin koordinoimien Future Frami Food Lab ja VHH- vastuulliset ja vähähiiliset elintarvikkeet-hankkeiden yhteistyönä. Hankkeet ovat Euroopan unionin osarahoittamia.