Tarjoilun taitajaksi, täsmäkoulutus 10.1.-31.1.2024
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu Sinulle, jonka työnkuvaan kuuluu nyt tai tulevaisuudessa ravitsemisalan asiakaspalvelu.
Mitä saat
Koulutuksessa syvennetään osaamista ravitsemisalan asiakaspalveluun ja tarjoiluetikettiin liittyen, opitaan alkoholijuomatietoutta ja tekemään trendikkäitä juomasekoituksia, sekä yhdistämään ruoka ja juoma erityisruokavaliot huomioiden. Lisäksi tarjotaan yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa opintojen aikana osaamisen vahvistamiseksi.
Keskeinen sisältö
Koulutuksessa keskitytään mm. seuraaviin teemoihin:
- Asiakaspalveluprosessi ja palvelun laatu
- Alkoholijuomatietous
- Trendikkäät juomasekoitukset
- Ruoan ja juoman yhdistäminen ja tarjoiluetiketti
Koulutuksen toteutus
Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina 10.1.-31.1.2024. Monimuoto-opiskelu sisältää lähi- ja verkko-opetusta, yhteensä 4 koulutuskertaa.
Lähijaksot toteutetaan Sedu Suupohjantien yksikössä Seinäjoella, os. Suupohjantie 45. Mahdollisuus toteuttaa lähijaksot myös muualla maakunnassa. Vastuukouluttajana toimii Sedun ravintola- ja cateringalan opettaja Teija Ojala.
Tarkemmat opetuksen ajankohdat:
Verkkotapaaminen: Orientaatio opintoihin ja verkkoluento aiheesta Asiakaspalveluprosessi ja palvelun laatu, ke 10.1.2024 klo 9–11.
Lähijaksot:
- Alkoholijuomatietous, ke 17.1.2024 klo 9–13
- Trendikkäät juomasekoitukset, ke 24.1.2024 klo 9–13
- Ruoan ja juoman yhdistäminen ja tarjoiluetiketti, ke 31.1.2024 klo 9–13
Lisäksi erikseen sovittava lopputapaaminen ja koulutuksen yhteenveto (Teams).
Ilmoittautuminen
Lisätietoja
Projektiasiantuntija Minna Luomanen I p. 040 868 0735 I minna.luomanen@sedu.fi
Koulutus on osa Osallistujalähtöinen moniammatillinen koulutuspolku – OSMO-hanketta, joka on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.