SeAMK kuluttajapaneeli: elintarvikkeiden maistatustapahtuma
Haluatko osallistua elintarvikkeiden kehittämiseen?
SeAMK VHH- kuluttajapaneeli järjestää: haluatko tulla testaamaan elintarvikkeita ja antamaan niille kehittämispalautetta?
Nyt sinulla on kuluttajana mahdollisuus päästä maistamaan pienten eteläpohjalaisten yritysten valmistamia elintarvikkeita ja antamaan niille oman kuluttaja-arviosi.
Tule keskiviikkona 14.2.2024 klo 9–15 välillä SeAMK Y-Zoneen Frami F ja maista tuotteita siellä.
Kaikkia tuotteita ei vielä löydy kaupan hyllyiltä eli olet kärkijoukossa maistamassa uutuuksia!
Jokainen maistaja sitoutuu vastaamaan tuotekohtaiseen palautekyselyy. Vastaukset toimitetaan tuotetta valmistavalle yritykselle anonyymeinä ja editoimattomina tuotekehityksen tueksi.
Vastaaminen tuotteita koskeviin kyselyihin tapahtuu omalla puhelimellasi, joten ota se mukaasi. 😊
Vastaajien kesken arvotaan 50 € arvoinen lähiruokakori.
Tervetuloa!
SeAMK järjestää tapahtuman osana VHH- vastuulliset ja vähähiiliset elintarvikkeet-hankkeen toimenpiteitä (J10202). Hanke on EU:n osarahoittama.
In English:
Would you like to participate in food development?
The SeAMK VHH Consumer Panel is here: would you like to come and test food products and provide feedback for their development?
Now, as a consumer, you have the opportunity to taste food products made by small businesses in South Ostrobothnia and give them your own consumer evaluation.
Come to SeAMK Y-Zone, Frami F, on Wednesday, February 14, 2024, between 9 am and 3 pm, and taste the products there.
Not all products are available on store shelves yet, so you will be among the first to taste the novelties!
Each taster commits to answering a product-specific feedback survey. The responses will be provided to the company producing the product anonymously and unedited to support product development.
Answering the product-related surveys will be done on your own phone, so remember to bring it with you. 😊
Among the respondents, a local food basket worth €50 will be raffled.
Welcome!
SeAMK organizes the event as part of the activities of the VHH – Responsible and Low-Carbon Food Products- project (J10202). The project is co-funded by EU.