Kilpailuetua persoonallisella palvelulla -työpaja - SeAMK Projektit

Kilpailuetua persoonallisella palvelulla -työpaja

Miten eteläpohjalaisista ruoka- ja juomaelämyksistä luodaan omaleimainen ja houkutteleva matkailijalle? Etelä-Pohjanmaan matkailijaselvityksen 2024 mukaan maakunnassa vierailleet matkailijat toivoivat alueelle omaleimaisia ja paikallisuuteen perustuvia palveluita. Maistuvaa matkailua Ruokaprovinssissa -hankkeessa toteutetaan työpajasarja, jossa päästään kehittämään eteläpohjalaista ruokamatkailua yhdeksi alueen vetovoimatekijäksi.  Maksuttoman työpajasarjan kolme ensimmäistä tilaisuutta järjestetään keväällä, joista ensimmäinen on;

Kilpailuetua persoonallisella palvelulla 7.4. klo 15-18

Paikka: Kosolan Talo, Kosolankatu 1, 62100 Lapua

Työpajassa pääset työstämään oman yrityksesi tarjoamaa palvelukokonaisuutta ja asiakaskokemusta. Iltapäivän aikana perehdymme seuraaviin teemoihin:

  • Asiakaskokemuksen merkitys yrityksen menestykselle ja erottautumisen tärkeys kilpailussa.
  • Ydinpalvelun ympärille rakennettava laajempi asiakaskokemus, joka varmistaa onnistuneen palvelukokonaisuuden.
  • Palvelupolku, joka sisältää erilaisia palvelutuokioita ja kontaktipisteitä, kuten varaaminen, saapuminen, tilaaminen ja palaute.

Ilmoittaudu viimeistään 31.3.2025 tämän linkin kautta.

Työpaja on osa Maistuvaa matkailua Ruokaprovinssissa -hanketta, jota toteuttaa SeAMK yhdessä ProAgria Etelä-Pohjanmaan kanssa. Hanke on Euroopan unionin osarahoittama ja on saanut rahoitusta Euroopan unionin maaseuturahastosta.

Lisätietoja tapahtumasta: jonna.kielenniva@seamk.fi