Kilpailuetua persoonallisella palvelulla -työpaja
Miten eteläpohjalaisista ruoka- ja juomaelämyksistä luodaan omaleimainen ja houkutteleva matkailijalle? Etelä-Pohjanmaan matkailijaselvityksen 2024 mukaan maakunnassa vierailleet matkailijat toivoivat alueelle omaleimaisia ja paikallisuuteen perustuvia palveluita. Maistuvaa matkailua Ruokaprovinssissa -hankkeessa toteutetaan työpajasarja, jossa päästään kehittämään eteläpohjalaista ruokamatkailua yhdeksi alueen vetovoimatekijäksi. Maksuttoman työpajasarjan kolme ensimmäistä tilaisuutta järjestetään keväällä, joista ensimmäinen on;
Kilpailuetua persoonallisella palvelulla 7.4. klo 15-18
Paikka: Kosolan Talo, Kosolankatu 1, 62100 Lapua
Työpajassa pääset työstämään oman yrityksesi tarjoamaa palvelukokonaisuutta ja asiakaskokemusta. Iltapäivän aikana perehdymme seuraaviin teemoihin:
- Asiakaskokemuksen merkitys yrityksen menestykselle ja erottautumisen tärkeys kilpailussa.
- Ydinpalvelun ympärille rakennettava laajempi asiakaskokemus, joka varmistaa onnistuneen palvelukokonaisuuden.
- Palvelupolku, joka sisältää erilaisia palvelutuokioita ja kontaktipisteitä, kuten varaaminen, saapuminen, tilaaminen ja palaute.
Ilmoittaudu viimeistään 31.3.2025 tämän linkin kautta.
Työpaja on osa Maistuvaa matkailua Ruokaprovinssissa -hanketta, jota toteuttaa SeAMK yhdessä ProAgria Etelä-Pohjanmaan kanssa. Hanke on Euroopan unionin osarahoittama ja on saanut rahoitusta Euroopan unionin maaseuturahastosta.
Lisätietoja tapahtumasta: jonna.kielenniva@seamk.fi