Kestävyystyön pilotit
Hankkeessa luodaan neljä ruokajärjestelmän eri osiin sijoittuvaa pilottia; alkutuotanto, elintarviketeollisuus, ravitsemispalvelut ja kuluttajat.
Uutiset ja kuulumiset:
SeAMK verkkolehti 29.11.2023: Ruokajärjestelmän ilmastonmuutokseen sopeutumista ja päästövähennystyötä konkretisoidaan piloteilla ja tavoitteellisella yhteistyöllä | SeAMK.fi
TP3.1 Alkutuotannon pilotti
SeAMK verkkolehti 30.5.2024: Biohiili: monipuolinen ratkaisu hiilensidonnassa | @SeAMK
TP3.2 Elintarviketeollisuuden pilotti
SeAMK verkkolehti 2.4.2024: Eläinrehusta ihmisravinnoksi – sivuvirtojen uusi elämä elintarvikkeena | SeAMK
TP3.3 Ravitsemuspalvelupilotti
SeAMK verkkolehti 27.5.2024: Kestävyystoimien edistäminen julkisen ja yksityisen sektorin ruokapalveluissa | SeAMK
TP3.4 Kuluttajapilotti
Vaasan yliopisto, Marketing goes-blogi 13.5.2024: Tunteita viestivillä pakkausmerkeillä kohti kestävämpiä ruokavalintoja? | Vaasan yliopisto