Kestävyystyön pilotit - SeAMK Projektit

Kestävyystyön pilotit

Hankkeessa luodaan neljä ruokajärjestelmän eri osiin sijoittuvaa pilottia; alkutuotanto, elintarviketeollisuus, ravitsemispalvelut ja kuluttajat.

Uutiset ja kuulumiset:

SeAMK verkkolehti 29.11.2023: Ruokajärjestelmän ilmastonmuutokseen sopeutumista ja päästövähennystyötä konkretisoidaan piloteilla ja tavoitteellisella yhteistyöllä | SeAMK.fi

TP3.1 Alkutuotannon pilotti

SeAMK verkkolehti 30.5.2024: Biohiili: monipuolinen ratkaisu hiilensidonnassa | @SeAMK

TP3.2 Elintarviketeollisuuden pilotti

SeAMK verkkolehti 2.4.2024: Eläinrehusta ihmisravinnoksi – sivuvirtojen uusi elämä elintarvikkeena | SeAMK

TP3.3 Ravitsemuspalvelupilotti

SeAMK verkkolehti 27.5.2024: ­­­Kestävyystoimien edistäminen julkisen ja yksityisen sektorin ruokapalveluissa | SeAMK

TP3.4 Kuluttajapilotti

Vaasan yliopisto, Marketing goes-blogi 13.5.2024: Tunteita viestivillä pakkausmerkeillä kohti kestävämpiä ruokavalintoja? | Vaasan yliopisto