Kestävyystyön pilotit - SeAMK Projektit

Kestävyystyön pilotit

Hankkeessa luodaan neljä ruokajärjestelmän eri osiin sijoittuvaa pilottia; alkutuotanto, elintarviketeollisuus, ravitsemispalvelut ja kuluttajat.

Uutiset ja kuulumiset:

SeAMK.fi 29.11.2023: Ruokajärjestelmän ilmastonmuutokseen sopeutumista ja päästövähennystyötä konkretisoidaan piloteilla ja tavoitteellisella yhteistyöllä | SeAMK.fi

TP3.1 Alkutuotannon pilotti

 

TP3.2 Elintarviketeollisuuden pilotti

SeAMK.fi 2.4.2024: Eläinrehusta ihmisravinnoksi – sivuvirtojen uusi elämä elintarvikkeena | SeAMK

TP3.3 Ravitsemuspalvelupilotti

 

TP3.4 Kuluttajapilotti