Tule tekemään ruokaketjun ilmastotiekarttaa Etelä-Pohjanmaalle!

Ruokaketjun ilmastotiekarttatyö kokoaa yhteen ruoka-alan toimijat suunnittelemaan keinoja ilmasto-osaamisen ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi. Yhteisellä työllä luodaan maakunnalliset suuntaviivat kestävälle kasvulle ja hiilineutraaliustavoitteelle.
Kolmen webinaarin ja loppuseminaarin sarjan avulla rakennetaan yhdessä Pikkuusen paree ilmastokestävän ruokaketjun tiekartta Etelä-Pohjanmaalle:
Kohti hiilinegatiivista alkutuotantoa
maanantaina 11.10.2021 klo 14-16
Kohti hiilineutraalia elintarvikkeiden valmistusta
maanantaina 1.11.2021 klo 14-16
Ruokapalvelut hiilineutraaleiksi
tiistaina 7.12.2021 klo 14-16
Loppuseminaari: ”Päästät sen minkä syöt” – kuluttaja ilmastokestävän ruokaketjun ohjaksissa
perjantaina 21.1.2022 klo 13-16