Maistuvaa matkailua Ruokaprovinssissa - SeAMK Projektit

Maistuvaa matkailua Ruokaprovinssissa

 

Maistuvaa matkailua Ruokaprovinssissa –hanketta toteuttavat SeAMK ja ProAgria Etelä-Pohjanmaa. Tavoitteena on tehdä eteläpohjalainen ruokamatkailu tunnistettavaksi ja nostaa se yhdeksi matkailun vetovoimatekijäksi. Hankkeessa jalostetaan ja konseptoidaan alueella aikaisempien ruokamatkailua tukevien hankkeiden tuloksia ruokamatkailun kehittämiseksi, kartoitetaan eteläpohjalainen ruokamatkailutarjonta, kehitetään ja testataan vastuullisia ruokamatkailutuotteita ja -palveluita avoimeen käyttöön, parannetaan asiakaskokemusta kehittämällä moniaistisuutta ja palveluviestintää, laaditaan eteläpohjalainen ruokamatkailubrändi ja perustetaan alueellinen ruokamatkailun ydinryhmä.

Hanketiedot

  • Toteutusaika: 01.08.2024-30.06.2026
  • Hanke on Euroopan unionin osarahoittama ja sitä rahoittaa Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus
  • Kokonaisbudjetti: 227 407,61 €, josta EU:n rahoitusosuus 96 504,28 €
  • Hankkeen päätoteuttaja on SeAMK ja osatoteuttaja ProAgria Etelä-Pohjanmaa
    • Jonna Kielenniva, SeAMK (projektipäällikkö)
    • Elina Järvinen, SeAMK (asiantuntija)
    • Ilkka Latomäki, SeAMK (asiantuntija)
    • Asta Asunmaa, ProAgria Etelä-Pohjanmaa
    • Kirsi Varila, ProAgria Etelä-Pohjanmaa

Lisätietoja hankkeesta antavat

Jonna Kielenniva

Kielenniva, Jonna

Asiantuntija, tki

sähköposti

Jonna.Kielenniva(a)seamk.fi

puhelin

+358408301254

Lyhythiuksinen nainen seisoo kädet puuskassa.

Järvinen, Elina

Asiantuntija, tki

erikoisala: Matkailuyrittäjyys, matkailun tiedolla johtaminen

sähköposti

Elina.Jarvinen(a)seamk.fi

puhelin

+358408680610