Päästövähennysten todentaminen Etelä-Pohjanmaan ruokajärjestelmässä – SEMINAARI - SeAMK Projektit

Päästövähennysten todentaminen Etelä-Pohjanmaan ruokajärjestelmässä – SEMINAARI

#

Tervetuloa kuuntelemaan ajankohtaista tietoa ruokajärjestelmän päästölaskennasta! Seminaari toimii Kestävä ja vastuullinen Ruokaprovinssi – hankkeen kick off -seminaarina, jossa vahvistetaan ja todennetaan ruokajärjestelmän vastuullisuustyötä Etelä-Pohjanmaalla. Hankkeessa luodaan verkosto, joka seuraa Etelä-Pohjanmaan ruokasektorin ilmastotiekartan toimeenpanoa.

 

Paikka: F144 lasipalatsi, kampusranta 9 Frami Seinäjoki

Aika: maanantaina 11.12.2023 klo 10-12

 

Ohjelma: 

Etelä-Pohjanmaan alueellinen ruokajärjestelmän ilmastotiekartta

Anu Palomäki, TKI-asiantuntija, SeAMK

Ruokajärjestelmän päästöt ja niiden vähentäminen

Jani Salminen, SYKE

Päästölaskenta – Hinku-laskenta, kulutus – ja käyttöperusteinen laskenta

Liisa-Maija Hurme, Etelä-Pohjanmaan liitto 

Maatalouden päästövähennyspotentiaali ja -mahdollisuudet

Jyrki Niemi, Luke

Keskustelu

 

Tapahtuman järjestää Kestävä ja vastuullinen Ruokaprovinssi – hanke, jota rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR)

 

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu seminaariin osoitteessa: https://tinyurl.com/2zcztumx 

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätiedot:

Kaisa Mäkelä 

Projektipäällikkö, SeAMK 

kaisa.makela@seamk.fi 

+358406807513