Startti vastuullisuuteen -valmennus - SeAMK Projektit

Startti vastuullisuuteen -valmennus

#

Euroopan unionin, Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskuksen, SeAMKin ja Tampereen ammattikorkeakoulun logot

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

to 23.11.2023 klo 17.00–19.30 Frami F, Y-zone (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Kampusranta 11, Seinäjoki)
to 7.12.2023 klo 17.00–19.30 Frami F, Y-zone (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Kampusranta 11, Seinäjoki)
to 14.12.2023 klo 17.00–19.30 Frami F, Y-zone (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Kampusranta 11, Seinäjoki)

Käytännönläheinen toteutus siitä, miten käynnistät vastuullisuustyön strategian, raportoinnin ja viestinnän näkökulmista. Perehdytään vastuullisuuden eri osa-alueisiin. Tutustutaan käytännön esimerkkien kautta vastuullisuusviestintään ja -raportointiin, kokeillaan yhdessä erilaisia työkaluja ja menetelmiä, joita vastuullisuustyön aloittamisessa voi hyödyntää. Sparrataan ja keskustellaan yhdessä pienessä ryhmässä.

Asiantuntijana toimii Suvi Hakala, SeAMK, asiantuntija, TKI ja yrittäjä, HR-Living. Suvi on pk-yritysten kestävän ja vastuullisen liiketoiminnan osaaja. Koulutustaustaltaan kauppatieteiden maisteri. Suvilla on pitkä kokemus yrittäjyydestä ja kansainvälisessä ympäristössä toimivan pk-yrityksen erilaisista tehtävistä markkinoinnin, myynnin ja asiakkuuksien johtamisesta tuotekehitykseen ja edelleen perheyrityksen johtamiseen ja hallintoon. Vastuullisuus on ollut aina vahvasti Suvin ja yrityksensä arvoissa ja dna:ssa. Parin viime vuoden ajan Suvi on toiminut yrittäjyyden ohessa SeAMKissa asiantuntijana projekteissa, joissa on kehitetty pk-yritysten strategista osaamista ja tulevaisuustyötä sekä vastuullisuuden ja kestävyyden viemistä pk-yritysten liiketoiminnan ytimeen ja strategiaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu valmennussarjaan (linkki aukeaa uuteen välilehteen Webropol-lomakkeelle) mukaan 20.11. mennessä!
Parhaimman tuloksen saat, kun osallistut jokaiseen tilaisuuteen. Yrityksestäsi voi myös osallistua useampi henkilö yhteen tilaisuuteen taikka eri henkilöt eri valmennuskerroille.

Huomaa myös muut valmennukset tavoitteiden tueksi!

Tarjoamme valmennuksia aiheista Kiertotaloudesta kasvua ja kestävyyttä, Tehoa pienen yrityksen markkinointiin, Tiedosta kilpailukykyä ja Yksinyrittäjästä tiiminvetäjäksi. Tutustu tarjontaan MYRSKY – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa -sivustolla!

 

TAMKin ja SeAMKin kanssa menossa mukana Länsi-Suomen muut osatoteuttajat