Tehoa pienen yrityksen markkinointiin -valmennus (Teams ja Kuortane) - SeAMK Projektit

Tehoa pienen yrityksen markkinointiin -valmennus (Teams ja Kuortane)

#

Euroopan unionin, Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskuksen, SeAMKin ja Tampereen ammattikorkeakoulun logot

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

 

Tehoa pienen yrityksen markkinointiin -valmennus on kahden tilaisuuden kokonaisuus, jossa ensimmäinen tilaisuus on etävalmennus ja toinen tilaisuus on lähitapaamisena järjestettävä työpaja.

Ensimmäisellä kerralla tapaamme Teamsissa, jossa käymme läpi muun muassa seuraavia aiheita: Millainen on asiakkaasi kokemus yrityksestäsi? Missä ja millaisena mahdollinen asiakas näkee yrityksesi? Miten ja missä vastaat asiakkaallesi?

Ensimmäinen, kaikille yhteinen tapaaminen järjestetään keskiviikkona 8.11.2023 klo 17.30–19.00 Teamsissa.

Toisella kerralla tapaamme livenä työpajassa. Työpajoissa keskitymme käytännössä yrityksesi markkinoinnin konkreettisiin keinoihin täsmävinkkien avulla. Kokeillaan ChatGPT:tä ja kuvatekoälyä. Ota mukaan idea ja oma laite (tietokone, älypuhelin, digikamera). Tervetuloa testaamaan!

Työpaja järjestetään maanantaina 20.11. klo 17.30–19.00 Kuortaneella osoitteessa Valtuustosali, Keskustie 52.

Täsmävinkit työpajoihin

  • tekemällä oppii
  • kokeile rohkeasti
  • vastuullisuus, kotimaisuus, kasvollisuus trendaavat
  • mittaa ja muokkaa (huom. big data ja thick data)
  • tukiäly auttaa sisältöjen luonnissa (tekstit, kuvat, hashtagit)

Asiantuntijana tilaisuuksissa toimii Sini Karjalainen. Sini on graafisen suunnittelun ja markkinoinnin asiantuntija, jota inspiroi merkityksellinen ja rohkea markkinointi, suunnitelmallisuus ja seuranta. Menossa mukana työnilo, luova ongelmanratkaisu, jakamis- ja auttamiskulttuuri sekä jatkuva oppiminen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään 19.11.2023. Valitsehan lomakkeelta paikkakunnan, jossa haluat osallistua työpajaan. Keskenään samansisältöiset työpajat järjestetään Kurikassa, Seinäjoella, Lappajärvellä, Kauhavalla, Kuortaneella ja Kauhajoella.

Huomaa myös muut valmennukset tavoitteiden tueksi!

Tarjoamme valmennuksia aiheista Kiertotaloudesta kasvua ja kestävyyttä, Startti vastuullisuuteen, Yksinyrittäjästä tiimin vetäjäksi ja Tiedosta kilpailukykyä. Tutustu tarjontaan MYRSKY – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa -sivustolla!

 

TAMKin ja SeAMKin kanssa menossa mukana Länsi-Suomen muut osatoteuttajat