Tiedosta kilpailukykyä -valmennus - SeAMK Projektit

Tiedosta kilpailukykyä -valmennus

#

Euroopan unionin, Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskuksen, SeAMKin ja Tampereen ammattikorkeakoulun logot

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

 

Valmennus peruutettu vähäisen ilmoittautuneiden määrän vuoksi!

*******
Tiedosta kilpailukykyä -valmennuksen tilaisuudet

to 9.11.2023 klo 8.30–11.00 Oman datan hyödyntäminen johtamisessa, Frami F, Y-zone (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Kampusranta 11, Seinäjoki)

to 30.11.2023 klo 9.00–10.30 Avoimen ja julkisen datan hyödyntäminen, Teams

to 14.12. klo 8.30–11.00 Hyödynnä PowerBI:tä yrityksessäsi, Frami F, Y-zone (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Kampusranta 11, Seinäjoki)

 

Mitä dataa yrityksen olisi hyvä kerätä? Miten omaa jo olemassa olevaa dataa voi hyödyntää? Mitä dataa kannattaa kerätä itse, tai miten hyödyntää avointa ja julkista dataa? Valmennuksessa käsitellään näiden teemojen ohella myös datan keräystapoja, tekoälyn hyödyntämistä datan käsittelyssä, esimerkkejä datan visualisoinnista sekä sitä, miten näkymätön data saadaan näkyväksi. Lisäksi vieraillaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun laboratorioissa.

Asiantuntijana tilaisuuksissa toimii Juha-Matti Arola. Hän on SeAMKin tiedolla johtamisen ja mittaamisen asiantuntija, jolla on tietoa ja kokemusta pk-yritysten käytössä olevista mittareista. Hän tarjoaa esimerkkejä erilaisista tavoista mitata, kerätä tietoa yrityksen toiminnasta sekä kehittää näitä mittareita edelleen. Toisin sanoen hän haluaa intohimoisesti kehittää eteläpohjalaisia pk-yrityksiä johtamaan toimintaansa fiksummin.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään su 5.11.2024. Samalla lomakkeella ilmoittaudutaan koko täsmävalmennukseen.

Huomaa myös muut valmennukset tavoitteiden tueksi!

Tarjoamme valmennuksia aiheista Kiertotaloudesta kasvua ja kestävyyttä, Startti vastuullisuuteen, Tehoa pienen yrityksen markkinointiin ja Yksinyrittäjästä tiiminvetäjäksi. Tutustu tarjontaan MYRSKY – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa -sivustolla!

 

TAMKin ja SeAMKin kanssa menossa mukana Länsi-Suomen muut osatoteuttajat