Työpaja: Yhteistyöllä kohti menestystä - SeAMK Projektit

Työpaja: Yhteistyöllä kohti menestystä

#

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan, ideoimaan uusia yhteistyön mahdollisuuksia sekä tapaamaan paikallisia lähiruoan tuottajia ja kehittäjiä!

YDIRE-hankkeen järjestämässä työpajassa ideoidaan ja pohditaan konkreettisesti erilaisia yhteistyön mahdollisuuksia lähiruokayrittäjien ja alan kehittäjien kanssa. Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille ruokaketjun toimijoille. Tilaisuus järjestetään osana YDIRE- ja PREMIUM -hankkeiden yhdessä järjestämää Lähiruokatoimijoiden verkostoitumispäivää.

Ohjelma

Työpajassa pohditaan yhteistyötä monipuolisesti muun muassa tuotteiden ja tuotekehityksen, markkinoinnin ja viestinnän, raaka-aineiden ja tuotantopanosten sekä teknologioiden ympärillä.

Luvassa muun muassa:

  • Inspiroivat yhteistyön esimerkit
  • Teemottainen työpajatyöskentely
  • Tuoteyhteistyön match-making

Tarjolla myös kahvia ja mieltä virvoittavia naposteltavia!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu työpajaan 28.3.2023 klo 15 mennessä täältä: työpajaan ilmoittautuminen.

Lisätiedot

Lisätietoja tapahtumasta antaa projektipäällikkö Hanna Meriläinen, hanna.merilainen@seamk.fi, p. +358 40 830 2068

Tilaisuuden järjestää YDIRE-hankkeen kumppanit Helsingin yliopisto / Ruralia-institutti, Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Vaasan yliopisto.

YDIRE – yritysten välisen yhteistyön ja digitalisaation avulla kohti resilienssin lyhyissä elintarvikeketjuissa -hanke on rahoitettu Euroopan aluekehitysrahaston REACT-EU määrärahoista osana Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.