Johtamisen uudet tuulet -valmennussarja 2/4: Vastuullinen johtaminen – inhimillisyys johtamisessa - SeAMK Projektit

Johtamisen uudet tuulet -valmennussarja 2/4: Vastuullinen johtaminen – inhimillisyys johtamisessa

#

Euroopan unioni, Euroopan sosiaalirahasto. Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020. Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Seinäjoen ammattikorkeakoulu. Tampereen ammattikorkeakoulu.

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

 

Hyvä johtaminen johtaa hyvään. Tutustutaan tasa-arvoisuuden, yhdenvertaisen kohtelun, monimuotoisuuden ja hyvinvoinnin johtamiseen ja niiden merkitykseen liiketoiminnalle.

Asiantuntijana tilaisuudessa toimii Emilia Kangas. Hän toimii SeAMKissa yliopettajana ja vastuullisen johtamisen asiantuntijana. Emilia on kokenut kouluttaja niin korkeakouluissa kuin yritysmaailmassakin. Tällä hetkellä hän työskentelee yritysten strategiseen kestävyyteen keskittyvän kehittämishankkeen projektipäällikkönä. Hänen tutkimuksiaan on julkaistu sekä kansallisesti että kansainvälisesti johtamisen ja yrittäjyyden eri teemoista.

Tilaisuuden kohderyhmänä on yritysten johto ja henkilökunta. Tilaisuus on maksuton!

Valmennus järjestetään keskiviikkona 13.9.2023 klo 8.30-12 (Frami F, neuvottelutila 7. taivas, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Kampusranta 11). Valmennuksen luonteen vuoksi tapahtumaan on vain lähiosallistumismahdollisuus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

Huomaa myös muut valmennussarjan valmennukset!

Voit ilmoittautua lomakkeella sinua eniten kiinnostavaan valmennukseen tai tulla mukaan vaikka kaikkiin.

Muut Johtamisen uudet tuulet -valmennussarjan tapahtumat:

 

Tilaisuudet järjestää SeAMKin Myrsky – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa -hanke.

TAMKin ja SeAMKin kanssa menossa mukana Länsi-Suomen muut osatoteuttajat

Centria ammattikorkeakoulu, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Turun ammattikorkeakoulu, Vaasan ammattikorkeakoulu, Yrkeshögskolan Novia