Yksinyrittäjästä tiimin vetäjäksi -valmennus - SeAMK Projektit

Yksinyrittäjästä tiimin vetäjäksi -valmennus

#

Euroopan unionin, Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskuksen, SeAMKin ja Tampereen ammattikorkeakoulun logot

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Yksinyrittäjästä tiimin vetäjäksi -valmennus

  • ti 28.11.2023 klo 8–10 verkkototeutus

Mikä muuttuu, kun toiminnan kasvaessa yrittäjän ympärille kasvaa tiimi? Valmennuksessa pureudutaan esihenkilö- ja tiimitaitojen kehittämiseen, kohtaavaan ja vuorovaikutukselliseen toiminnan johtamiseen sekä työvoiman veto- ja pitovoimaan vaikuttavista tekijöistä nykyajan työelämässä.

Asiantuntijana toimii SeAMKilainen Helena Myllymäki, joka on pitkän linjan työelämän viestinnän ja vuorovaikutuksen kehittäjä ja valmentaja. Hän on erikoistunut tiimien ja yksilön kehittämiseen sekä toimivan tiimin ja toimintakulttuurin merkitykseen toiminnan kasvussa ja tuloksellisuudessa. Nykyaikainen esihenkilötyö ja johtaminen sekä yrityksen veto- ja pitovoimaan vaikuttavat tekijät saavat Helenan sydämen sykkimään.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään 26.11.2023.

Huomaa myös muut valmennukset tavoitteiden tueksi!

Tarjoamme valmennuksia aiheista Kiertotaloudesta kasvua ja kestävyyttä, Startti vastuullisuuteen, Tehoa pienen yrityksen markkinointiin ja Tiedosta kilpailukykyä. Tutustu tarjontaan MYRSKY – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa -sivustolla!

 

TAMKin ja SeAMKin kanssa menossa mukana Länsi-Suomen muut osatoteuttajat