Menestysresepti – työn sujuvoittaminen, tuottavuus ja työhyvinvointi ravintola-alalla - SEAMK Projektit

Menestysresepti – työn sujuvoittaminen, tuottavuus ja työhyvinvointi ravintola-alalla

Menestysresepti – työn sujuvoittaminen, tuottavuus ja työhyvinvointi ravintola-alalla on hanke, joka tarjoaa konkreettisia ratkaisuja ravintola-alan tuottavuuden ja työhyvinvoinnin haasteisiin. Tule mukaan vahvistamaan osaamista, parantamaan työn sujuvuutta ja edistämään ravintola-alan pk-yritysten menestystä paikallisella ja valtakunnallisella tasolla!

Hankkeessa keskitymme:

🍴 Työhyvinvoinnin parantamiseen ja työn sosiaalisen kestävyyden vahvistamiseen.

🍴 Tuottavuuden kehittämiseen ravintolaliiketoiminnan erityispiirteet huomioiden.

🍴 Digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseen eettisesti kestävin tavoin.

🍴 Inklusiivisten toimintatapojen luomiseen, jotka tukevat henkilöstön osallisuutta ja jatkuvaa kehitystä.

Tämä on tilaisuutesi vaikuttaa alan tulevaisuuteen

– yhdessä luomme toimivampia, tuottavampia ja hyvinvointia tukevia työympäristöjä.

Tartu tilaisuuteen – tehdään ravintola-alasta entistä parempi yhdessä!

Hanketiedot

  • Menestysreseptin -hankkeen toteuttajat ovat  Tampereen ammattikorkeakoulu ( koordinoi) .
  • Osatoteuttajia ovat Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Lab- ammattikorkeakoulu
  • Hankkeen toteutusaika 11/2024- 10/2026
  • SeAMKin osuus budjetista on  192 179 €
  • Rahoitus  ESR+ 2021-2027

Menestysresepti – työn sujuvoittaminen, tuottavuus ja työhyvinvointi ravintola-alalla hanke on Euroopan unionin osarahoittama.

Hankkeen englanninkielinen esittely sivuilla: EN – Menestysresepti

Sujuvoittamisesta kilpailuetuja Facebook sivuille (1) Sujuvuudesta kilpailuetua -verkosto | Facebook      

Seuraamalla hankkeen Facebook sivuja ja liittymällä joukkoon, voit verkostoitua muiden hanketoimijoiden kanssa.                                                                                                                    Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot

asiantuntemus
Elintarvikehygienia, omavalvonta, tuotekehitys, ruokatuotantoprosessit, kestäväkehitys ammattikeittiössä, tilasuunnittelu, IT-järjestelmät (alan)