Mirror Line panostaa kestävyyteen – SeAMKilta boostia strategiapäivitykseen - SeAMK Projektit

Mirror Line panostaa kestävyyteen – SeAMKilta boostia strategiapäivitykseen

Blogi:

Muutosjoustavuus on entistä keskeisempi tekijä eteläpohjalaistenkin pk-yritysten menestyksen ja kasvun polulla. Maailman tila ja ekologinen kestävyyskriisi muuttavat vihreän siirtymän ohella yritysten toimintaympäristöä halusi tai ei.  Yrityksen on pysähdyttävä pohtimaan, minne ollaan matkalla ja mitä halutaan olla jatkossa: olemassa, olematta, kasvussa vai jotain muuta? Tämä luo suuntaa kehittämistarpeille.

Mirror Line yksi niistä Etelä-Pohjalaisista perheyrityksistä, joka haluaa olla ja menestyä. Yritys panostaa vastuullisuuteen ja kehittää valmiuksiaan toimia kestävästi. Eteläpohjalaisyritys työllistää Karijoella noin 40 työntekijää. Tuotevalikoimaan kuuluvat mittatilaustyönä valmistetut liukuovet, lasiseinät, kaapistot sekä muut tilanjakajat ja säilytysratkaisut. Tuotteet suunnitellaan kestämään aikaa ja käyttöä. Valmistus tapahtuu omalla tehtaalla, kotimaisella työllä. Mirror Linen arvoissa korostetaan aitoutta, arvostamista ja auttamista. Henkilökunta nähdään tärkeimpänä voimavarana.

SeAMKin TKI-toiminta on yksi tärkeä tukipilari alueen pk-yrityksille. Se on yhdessä oppimista yritysten kanssa. Pk-yrityksille suunnatut hankkeet auttavat yrityksiä uudistumismatkalla. Mirror Line on ottanut tästä hyödyn irti ja kääntää kestävyysmurroksen mahdollisuuksiksi. Uusinta tietoa jalkautetaan jo yrityksen arkeen. Mirror Line on päivittänyt sen pohjalta strategiaansa ja vastuullisuustavoitteensa. Lue, miten Mirror Line on hyödyntänyt SeAMKin TKI toimintaa oman toimintansa kehittämiseen ja millaisiin asioihin se on johtanut ensivaiheessa.