TUULI -blogi nostaa esiin ajankohtaisia teemoja ja kiinnostavia uratarinoita tuulivoima-alalta - SeAMK Projektit

TUULI -blogi nostaa esiin ajankohtaisia teemoja ja kiinnostavia uratarinoita tuulivoima-alalta

Blogi:
Kuvalähde: Suomen Tuulivoimayhdistys ry.

Kuvalähde: Suomen Tuulivoimayhdistys ry.

Tervetuloa seuraamaan TUULI -hankkeen nimikkoblogia. Tuuli – Uutta nostetta tuulivoima-alan osaajatarpeisiin -hanke on Seinäjoen Ammattikorkeakoulun ja Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedun yhteistyössä toteuttama kokonaisuus, jonka tavoitteena on kouluttaa tulevaisuuden tuulivoimaosaajia ja edistää alan tunnettavuutta.

Tämä blogi on yksi osa hankkeen toimenpiteitä ja se on suunnattu kaikille tuulivoima-alasta ja sen parissa työskentelystä kiinnostuneille. Blogissa pyrimme lisäämään tietoisuutta alasta nostamalla esiin sen ajankohtaisia aiheita ja teemoja, sekä esittelemällä kiinnostavia uratarinoita uusiutuviin energiamuotoihin liittyen; eritysti tuulivoima-alalta. Lisäksi kerromme hankkeessa tuotettavista osaamispalveluista ja koulutuksista. Kirjoittajina toimivat hankkeen asiantuntijat.

Mukavaa, että olet löytänyt tämän blogin – toivomme, että se tarjoaa Sinulle mielekästä luettavaa, jonka äärellä voit pohtia mahdollisesti myös omaa soveltuvuuttasi alalle. Voit myös vaikuttaa blogin sisältöön lähettämällä meille ideoita jutunaiheista tai vinkkejä alalla toimivista henkilöistä, joiden uratarinat voisivat inspiroida muitakin alasta kiinnostuneita.

Anne-Mari Latvala
KM, projektityöntekijä

Blogi on osa TUULI – Uutta nostetta tuulivoima-alan osaajatarpeisiin -hanketta, joka on rahoitettu Euroopan unionin elpymis- ja palautumistukivälineellä (RRF), joka on EU:n elpymisvälineen (Next Generation EU) suurin ohjelma. Rahoituksen on myöntänyt Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Essi Hauta I p. 040 830 1262 I essi.hauta@seamk.fi

Projektisuunnittelija Marko Santamäki I p. 040 670 9433 I marko.santamaki@sedu.fi

Hankkeen verkkosivut: TUULI – Uutta nostetta tuulivoima-alan osaajatarpeisiin – SeAMK Projektit.

#TUULI #Tuulivoima-ala

#TUULI #tuulivoima-ala