Hanki osaamista á la carte -työhön - SeAMK Projektit

Hanki osaamista á la carte -työhön

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka työskentelet ravitsemisalalla, ja haluat hankkia osaamista myös á la carte -ruokien valmistukseen liittyen.

Mitä saat

Koulutuksessa perehdytään käytännön opetuksen kautta á la carte -ravintolan ruoanvalmistukseen kalan, lihan ja riistan osalta. Opit esivalmistelua, annosten valmistamista ja kokoamista, sekä ruokalistan mukaisten à la carte -annosten esille laittoa annoskorttia käyttäen ja gastronomian periaatteita hyödyntäen.

Halutessasi voit jatkaa opintoja lähiopetuspäivien jälkeen työelämässä oppien ja suorittaa á la carte -ruokien valmistuksen tutkinnon osan esimerkiksi oppisopimuksella, omalla työpaikallasi.

Lähipäivien ajankohdat ja sisällöt:

  • Ti 15.8.2023 klo 8–14.30 kala, sokerisuolatut kalat ja maun muodostaminen, esille laitto
  • Ti 22.8.2023 klo 8–14.30 liha, lämpötilojen hallinta liharuokien valmistuksessa ja sirkulaattorin käyttö, annosten kokoaminen ja esille laitto
  • Ti 29.8.2023 klo 8–14.30 riista (riistalintuja sekä esim. kauris/ peura), liemet ja kastikkeiden valmistus, annosten kokoaminen ja esille laitto

Koulutuksen toteutus:

Lähipäivät toteutetaan 15.08. – 29.8.2023, Sedu Suupohjantie 45, Seinäjoki.

Ilmoittautuminen:

Hanki osaamista á la carte -työhön – Sedu

Lisätietoja:

Projektiasiantuntija Minna Luomanen I p. 040 868 0735 I minna.luomanen@sedu.fi

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.