Henkilökohtainen ohjaus ja neuvonta - SeAMK Projektit

Henkilökohtainen ohjaus ja neuvonta

Tarjoamme jokaiselle koulutuksiin ilmoittautuneelle henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa omannäköisen koulutuspolun löytämiseksi ja yleisesti oppimisen tueksi.

Henkilökohtainen ohjauskeskustelu:

Henkilökohtaisessa ohjauskeskustelussa voidaan kartoittaa yhdessä osallistujan osaamistarpeita, käydä läpi koulutustarjontaa ja pohtia sopivien koulutusten valintaa. Keskustelussa voidaan miettiä yksilöllisesti myös pidemmälle jatkokoulutusmahdollisuuksia tai osallistumista myöhemmin hankkeen pidempikestoisiin koulutuksiin.

Ohjauskeskustelu voidaan toteuttaa puhelimitse, Teams-tapaamisena tai kasvokkain. Kyse voi olla 5-10 minuutin mittaisesta tuokiosta, jossa kartoitetaan lyhyesti osaamistarpeita ja toiveita, sekä varmistetaan koulutusten soveltuvuus yksilöllisiin tarpeisiin. Keskustelu voi olla myös pidempi, mikäli osallistuja haluaa tarkemmin pohtia omia osaamistarpeitaan ja varmistaa oman näköisen koulutuspolun löytämisen myös pidemmällä tähtäimellä.

Yleinen opintojen ohjaus ja neuvonta:

Alussa käytävän ohjauskeskustelun lisäksi tarjoamme ohjausta ja neuvontaa opintoihin myös pitkin matkaa ja koulutusten aikana.

Jos koulutusasiat mietityttävät, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Anne-Mari Latvala, anne-mari.latvala@seamk.fi, p. 040 830 2007

Minna Luomanen, minna.luomanen@sedu.fi, p 040 868 0735