Ilmoittautuminen kevään 2022 digikoulutukseen on nyt auki - SeAMK Projektit

Ilmoittautuminen kevään 2022 digikoulutukseen on nyt auki

Blogi:

Ilmoittautuminen kevään 2022 digikoulutukseen on nyt auki  

Viime uutiskirjeessä kerroimme Digitaidot kuntoon matkailuyrityksissä -hankkeen käynnistymisestä SeAMKissa. Iso osa hanketta on keväällä 2022 toteuttava, matkailuyrityksille kohdennettu digikoulutus, johon voit ilmoittautua nyt tästä linkistä: https://link.webropol.com/s/digitaidot-kuntoon-matkailuyrityksissa. 

Tässä kohti moni varmasti miettii, että miksi lähtisi tähän koulutukseen mukaan ja mikä on koulutuksesta saatava hyöty. Koulutuksen tärkein anti tulee varmasti siitä, että koulutukset suunnitellaan vastaamaan mahdollisimman hyvin osallistujien tarpeita. Ilmoittautuneille lähetettävän lähtötasotestin perusteella saamme tietoa siitä, millaista koulutusta tarvitaan ja mikä on osallistujien lähtötaso. Koulutukset toteutetaan tämän perusteella ryhmissä kolmelle eri tasolle – joten mukaan uskaltaa tulla, oletpa sitten vasta alkutaipaleella digitaidoissasi tai jo hyvässä vauhdissa digiloikkasi suhteen.  

Koulutuksen pääteemat ovat kuitenkin jo selvillä. Digitaidot on laaja aihe, mutta koulutus pyrkii tarjoamaan tietoa keskeisistä teemoista matkailuyrityksen kannalta; esim. miten kasvattaa matkailuyrityksen näkyvyyttä verkossa, millaiset ovat hyvät ja toimivat verkkosivut, sekä miten hyödyntää sosiaalista mediaa tai erilaisia varaus- ja myyntijärjestelmiä myynnin kasvattamiseksi. Tavoitteena on, että osallistujan ymmärrys aiheesta kasvaa, vaikka ei itse kyseisestä osa-alueesta yrityksessä vastaisikaan.   

Koulutuskokonaisuus starttaa 13.1.2022. Lähtötasotesti, sekä lisätietoa koulutuksesta ja sen aikataulusta lähetetään ilmoittautuneille loppuvuoden aikana. Ilmoittautuminen tässä kohti ei sido yksittäisiin koulutuskertoihin, vaan jokaiseen osioon tulee lähempänä vielä erillinen ilmoittautumislinkki.  

Digitaitokoulutus ja tämä blogikirjoitus ovat osa Digitaidot kuntoon matkailuyrityksissä -hanketta, jota rahoittaa Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR). REACT-EU-hankkeet rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankeaika on 1.8.2021-31.12.2022. 

Lisätietoja: Anne-Mari Latvala, projektipäällikkö
p. 040 830 2007, anne-mari.latvala@seamk.fi 

Hankkeen verkkosivut: Digitaidot kuntoon matkailuyrityksissä – SeAMK Projektit 

#matkailu #digitalisaatio #DigitaidotKuntoonMatkiluyrityksissä #SeAMK